Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη : Πράξη πρώτη στο Παπαστράτειο

Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη : Πράξη πρώτη στο Παπαστράτειο

Απόψε στις 21:00 θα διεξαχθεί ο πρώτος τελικός για την Α1 Πόλο Γυναικών στο Παπαστράτειο ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Βουλιαγμένη.

Το πρώτο βήμα, από τα τρία που απαιτούνται, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, θέλει να κάνει η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκες» υποδέχονται την Παρασκευή (11/5) στις 21:00 την Βουλιαγμένη στο Παπαστράτειο στον πρώτο τελικό των πλέι οφ της Α1 Γυναικών που θα κρίνουν τον τίτλο του πρωταθλητή. Ο Ολυμπιακός θέλει μπροστά στον κόσμο του να πανηγυρίσει την νίκη που θα τον φέρει πιο κοντά σε ένα ιστορικό νταμπλ. Ο δεύτερος τελικός είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή (13/5) στις 19:00 στο κολυμβητήριο του Λαιμού και η σειρά θα επιστρέψει την Τρίτη (15/5, 21:00) στο Παπαστράτειο για την τρίτη αναμέτρηση των τελικών.

Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Φιλιώ Μανωλιουδάκη δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Όλο αυτό το διάστημα προετοιμαζόμαστε για αυτούς τους τελικούς. Σίγουρα κάθε χρόνο η σειρά των τελικών είναι ξεχωριστή και με ιδιαίτερο σασπένς. Εμείς θα παρουσιαστούμε έτοιμοι για να μπορέσουμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα. Φέτος έχουμε παίξει οκτώ παιχνίδια με τη Βουλιαγμένη, έχουμε χάσει μόλις το ένα και ελπίζω και στη συνέχεια να κάνουμε το ίδιο. Να έχουμε υγεία, να κάνουμε προπόνηση και νομίζω ότι όλα θα έρθουν όπως τα έχουμε σχεδιάσει. Ο κόσμος είναι ο 8ος παίκτης μας, τους χρειαζόμαστε, τους θέλουμε δίπλα μας ξεκινώντας την Παρασκευή. Στο Λαιμό είναι πιο δύσκολο να έρθουν αλλά πάντα υπάρχουν κάποιοι που είναι δίπλα μας και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ».

Η Άλκηστη Αβραμίδου δήλωσε στο osfp.gr: «Ξεκινάει η σειρά των τελικών. Πως και πως περιμέναμε όλη τη χρονιά να φτάσουμε στους τελικούς. Έχουμε δουλέψει αρκετά τις τελευταίες μέρες, ειδικά για τα παιχνίδια με τη Βουλιαγμένη. Είμαστε έτοιμοι και αν δείξουμε την απαιτούμενη συγκέντρωση και μπούμε πολύ σοβαρά στο παιχνίδι θεωρώ ότι θα πάμε πάρα πολύ καλά. Έχουμε προετοιμαστεί πάρα πολύ όλη τη χρονιά. Είναι και οι δυο ομάδες πολύ δυνατές και αυτή που το θέλει πιο πολύ, θα το αποδείξει μέσα στην πισίνα. Σε μια σειρά αγώνων η πιο προπονημένη ομάδα και αυτή που έχει δουλέψει πιο πολύ στη διάρκεια της χρονιάς και το ποιος το θέλει πιο πολύ είναι που κρίνει το αποτέλεσμα. Σε ένα παιχνίδι σίγουρα μπορεί να υπάρχουν αστάθμητοι παράγοντες ωστόσο σε μια διάρκεια παιχνιδιών δεν μπορεί να γίνεται συνεχώς έκπληξη. Θεωρώ ότι αν είμαστε συγκεντρωμένοι και κάνουμε αυτά που έχουμε πει έχουμε περισσότερες πιθανότητες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ