Ζερδεβάς: «Ελπίζω να κάναμε υπερήφανους τους Έλληνες – Το υπόσχομαι, θα επιστρέψουμε (vid)

Ζερδεβάς: «Ελπίζω να κάναμε υπερήφανους τους Έλληνες – Το υπόσχομαι, θα επιστρέψουμε (vid)

Ο τερματοφύλακας της Εθνικής ομάδας πόλο μίλησε μετά το τέλος του τελικού με την Ουγγαρία, εκφράζοντας την ελπίδα του ότι η ομάδα έκανε όλους τους Έλληνες υπερήφανους και δίνοντας μια υπόσχεση για το μέλλον.

Ο Μάνος Ζερδεβάς σε δηλώσεις του μετά την λήξη του τελικού απέναντι στην Ουγγαρία τον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος υγρού στίβου στην Φουκουόκα, αναφέρθηκε στις προσπάθειες της ελληνικής ομάδας, στον ελληνικό λαό που ελπίζει να κάνανε υπερήφανους με την προσπάθεια τους και έκλεισε με την υπόσχεση ότι η Ελλάδα θα επιστρέψει με το χρυσό στο άμεσο μέλλον.

Έδειξε απογοητευμένος που δεν καταφέρανε να πάρουν το χρυσό, όμως αισιόδοξος για το μέλλον. Ο Ζερδεβάς ο οποίος έκανε μια συγκλονιστική εμφάνιση στον τελικό.

Διαβάστε επίσης: Ελλάδα – Ουγγαρία: Η διαδικασία των πέναλτι του τελικού (vids)

Αναλυτικά όσα είπε ο τερματοφύλακας της Εθνικής.

«Δεν ξέρω αν το αξίζαμε, δεν μπορώ να πω ότι δεν κέρδισε ο καλύτερος, κρίθηκε στις λεπτομέρειες, φτάσαμε στη διαδικασία των πέναλτι όπου και η τύχη μετράει. Σίγουρα είναι μία ημέρα απογοήτευσης από μας, το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα επιστρέψουμε».

Ενώ πρόσθεσε «Η Ουγγαρία είναι μία πολύ δυνατή ομάδα και κανείς δεν αρνείται την αξία της. Είχαμε έρθει εδώ με το μυαλό μας στο χρυσό, παρόλα αυτά δεν τα καταφέραμε. Συνεχίζουμε, ευελπιστώ σε νέους τελικούς και ελπίζω να κάναμε περήφανους τους Έλληνες ακόμα και μ’ αυτή τη δεύτερη θέση».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ