Μανωλιουδάκη : «Μετριάσαμε τη λύπη για τις ευρωπαϊκές αποτυχίες»

Μανωλιουδάκη : «Μετριάσαμε τη λύπη για τις ευρωπαϊκές αποτυχίες»

Η Φιλιώ Μανωλιουδάκη μίλησε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με sweep από τον Ολυμπιακό και τόνισε πως ο τίτλος αυτός μετρίασε τη λύπη για την αποτυχία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος, και μάλιστα με sweep στους τελικούς απέναντι στη Βουλιαγμένη, αποτελεί το ιδανικό κλείσιμο μίας όχι και τόσο καλής χρονιάς για τη γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού.

Μετά τη διπλή ευρωπαϊκή αποτυχία (αποκλεισμός από την Κίνεφ Κίρισι στα προημιτελικά της Euroleague και ήττα από τη Ντουναουϊβάρος στον τελικό του LEN Trophy), οι «ερυθρόλευκες» κατάφεραν να διατηρήσουν για πέμπτη σερί χρονιά τα «σκήπτρα» στην Ελλάδα και αυτό μετριάζει την απογοήτευσή τους, όπως τόνισε η Φιλιώ Μανωλιουδάκη, μιλώντας μετά τον τρίτο τελικό στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Η χρονιά κλείνει με τον καλύτερο τρόπο, με ένα 3-0 στους τελικούς. Είναι το πέμπτο συνεχόμενο πρωτάθλημα, κάτι που καμία ομάδα δεν έχει ξανακάνει, και το πρώτο ιστορικό νταμπλ.

Ετσι μπορούμε να μετριάσουμε τη λύπη για τις ευρωπαϊκές αποτυχίες, με τις οποίες στενοχωρηθήκαμε πάρα πολύ», τόνισε η αρχηγός του Ολυμπιακού στις δηλώσεις της στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Αναφορικά με το κατά πόσον «ανοίγει η ψαλίδα» του Ολυμπιακού με τη μεγάλη αντίπαλό του, η Μανωλιουδάκη επισήμανε: «Σίγουρα η Βουλιαγμένη δεν παρουσίασε το πρόσωπο που είχε δείξει μέσα στη χρονιά.

Μπορεί να είχαν περισσότερο άγχος και πιο πολλή πίεση, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Η Βουλιαγμένη είναι πάντα μία πολύ καλή ομάδα και αξιόμαχη και σίγουρα του χρόνου θα έρθει και πάλι δυνατή, για να διεκδικήσει αυτό που έχει χάσει εδώ και μία πενταετία».

Και μια κι ο λόγος για… του χρόνου, η φυσιολογική ερώτηση ήταν αν η ίδια θα είναι παρούσα στην αφετηρία της επόμενης σεζόν. Η Μανωλιουδάκη χαμογέλασε και… ντρίμπλαρε την ερώτηση, λέγοντας ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμη, αν και όλες οι ενδείξεις συγκλίνουν στο ότι θα «κρεμάσει το σκουφάκι της», καθώς επιθυμεί να κάνει παιδί (άλλωστε το είχε έμμεσα δηλώσει πέρυσι, όταν ανακοίνωσε την αποχώρησή της από την εθνική ομάδα).

** Στο φύλλο αγώνα οι διαιτητές έγραψαν ότι απέβαλαν για διαμαρτυρία την Καμμένου, αναφέρουν κατά λέξη το υβριστικό σύνθημα που ακούστηκε από την εξέδρα και την άσεμνη χειρονομία της τεχνικού του ΝΟΒ. Εν συνεχεία, γράφουν ότι πετάχτηκαν από την εξέδρα αντικείμενα προς το μέρος της, χωρίς να διευκρινίζουν αν τη χτύπησαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ