Παπαναστασίου: «Μοναδικός μας στόχος στη Τιφλίδα η νίκη. Είμαστε καλύτερη και πιο ποιοτική ομάδα από την Ντιναμό

Παπαναστασίου: «Μοναδικός μας στόχος στη Τιφλίδα η νίκη. Είμαστε καλύτερη και πιο ποιοτική ομάδα από την Ντιναμό

Ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου μίλησε για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Ντιναμό Τιφλίδας.

Στη Γεωργία βρίσκεται η αποστολή της ανδρικής ομάδας υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού, ενόψει της αυριανής (6/10, 18:00) αναμέτρησης με τη Ντιναμό Τιφλίδας, για τη 2η αγωνιστική του Β΄ ομίλου του Champions League.

Μετά την επικράτηση επί της Γιουγκ Ντουμπρόβνικ στα πέναλτι, στην πρεμιέρα της φετινής διοργάνωσης, οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζονται «καθαρή» νίκη απέναντι στην ασθενέστερη ομάδα του ομίλου, καθώς ακολουθεί το πολύ δύσκολο παιχνίδι με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Προ Ρέκο στην Ιταλία (17/10).

«Ο δεύτερος αγώνας του Champions League με την Ντιναμό Τιφλίδας, αύριο. Μπαίνουμε ως φαβορί και αυτοί οι τρεις βαθμοί είναι πολύ σημαντικοί για εμάς. Σίγουρα, δεν θα είναι εύκολο, αλλά πιστεύω ότι η ομάδα είναι έτοιμη και θα τα δώσει όλα, για να επιστρέψει με τους τρεις βαθμούς που επιθυμούμε» δήλωσε ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας, Χέρβο Κόλιανιν, ενώ ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι η νίκη αποτελεί «μονόδρομο» για την ομάδα του:

«Μοναδικός μας στόχος στη Τιφλίδα είναι, βεβαίως, η νίκη. Είμαστε καλύτερη και πιο ποιοτική ομάδα από την Ντιναμό. Ωστόσο, δεν το περιμένουμε από την αρχή εύκολο το παιχνίδι, καθώς αγωνιζόμαστε μέσα στην έδρα των αντιπάλων. Σίγουρα, θα προσπαθήσουν να πάρουν ό,τι καλύτερο από αυτή τη αναμέτρηση. Για εμάς, ωστόσο, η νίκη είναι μονόδρομος. Εκτός από τους τρεις βαθμούς, θέλουμε και μια καλή εμφάνιση, να… αποζημιωθούμε λίγο από τη κακή εμφάνιση που κάναμε με αντίπαλο τη Γιουγκ, την 1η αγωνιστική. Νομίζω, ότι η ομάδα έχει βρει ρυθμό μετά από τρία παιχνίδια, δεν είναι μουδιασμένη όπως εμφανίστηκε στην αρχή του πρώτου αγώνα και μένει να δείξουμε τη διαφορά δυναμικότητας μας μέσα στο νερό» τόνισε ο διεθνής περιφερειακός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ