Ολυμπιακός : «Φουλάρει» για το νταμπλ

Ολυμπιακός : «Φουλάρει» για το νταμπλ

Πανέτοιμος για τον τρίτο τελικό των πλέι οφ είναι ο Ολυμπιακός που υποδέχεται απόψε (26/5) στις 17:30 (ΕΡΤ 3) στο Παπαστράτειο τη Βουλιαγμένη με στόχο τη νίκη που θα του χαρίσει το 32ο πρωτάθλημα της ιστορίας του.

Ο Ολυμπιακός έτοιμος να στεφθεί πρωταθλητής το απόγευμα του Σαββάτου (26/5, 17:30) στον τρίτο αγώνα με τη Βουλιαγμένη στο Παπαστράτειο. Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται μπροστά με 2-0 νίκες και ψάχνουν μία ακόμα προκειμένου να πανηγυρίσουν το νταμπλ (έχουν κατακτήσει ήδη το Κύπελλο Ελλάδας).

Οι Πειραιώτες είναι το ξεκάθαρο φαβορί και με νίκη θα κατακτήσουν το 32ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους. Στόχος του Ολυμπιακού είναι να τελειώνει με το πρωτάθλημα για να στρέψει την προσοχή του στο Final 8 που θα διεξαχθεί στη Γένοβα 7-9 Ιουνίου. Από κει και πέρα, για τον 3ο τελικό με αντίπαλο τη Βουλιαγμένη, δεν υπάρχουν ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Θοδωρή Βλάχο.

*Στην αναμέτρηση με τη Βουλιαγμένη ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού, με την επίδειξη Κάρτας Μέλους ή Κάρτας Junior.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Γιόζιπ Πάβιτς δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Είμαστε έτοιμοι για τον 3ο τελικό και θέλουμε τη νίκη για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα κάνοντας παράλληλα το νταμπλ. Σίγουρα θα παρουσιαστούμε και πάλι σοβαροί για να μην έχουμε καμία έκπληξη και στη συνέχεια θα συγκεντρωθούμε αποκλειστικά στο Final 8. Το Σάββατο περιμένουμε τους οπαδούς μας να γεμίσουν το Παπαστράτειο και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί μια ακόμα επιτυχία πριν πάμε στη Γένοβα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ