Ντουμπρόβνικ – Ολυμπιακός 5-15: Σαρωτικοί οι «Ερυθρόλευκοι», ισοπέδωσαν τη Γιουγκ

Ντουμπρόβνικ – Ολυμπιακός 5-15: Σαρωτικοί οι «Ερυθρόλευκοι», ισοπέδωσαν τη Γιουγκ

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση στην Κροατία και επικράτησε με 5-15 της Γιουγκ Ντουμπρόβνικ, για να «σφραγίσει» σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League.

Ο Ολυμπιακός με μία καταιγιστική εμφάνιση σε άμυνα και επίθεση, πήρε μία εύκολη και ευρεία σε σκορ νίκη μέσα στην Κροατία, επί της Γιουγκ Ντουμπρόβνικ, με 5-15, για την 4η αγωνιστική των ομίλων του LEN Champions League.

O Ολυμπιακός αν και στο πρώτο παιχνίδι των ομίλων στο «Παπαστράτειο», είχε επικρατήσει δύσκολα στα πέναλτι με 16-15, στην Κροατία απέδειξε πως είναι πολύ καλύτερη ομάδα και ουσιαστικά «σφράγισε» την πρόκριση για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός – Καϊσέρι 73-95: «Βαριά» ήττα για τις ερυθρόλευκες

Το ματς

Ο Ολυμπιακός δεν ξεκίνησε καλά, αφού μόλις στο πρώτο λεπτό βρέθηκε πίσω στο σκορ από τον Μπούριτς, όμως με 2/2 στον παίκτη παραπάνω με τους Παπαναστασίου και Μπούσλιε.

Ένα σουτ από μακριά του Παπαναστασίου έκανε το 1-3, πριν μειώσει ο Λάζιτς πριν το τέλος του πρώτου οκταλέπτου σε 2-3.

Το ξεκίνημα του δευτέρου οκταλέπτου είχε πολλά λάθη και από τις δύο ομάδες, όμως ο Ολυμπιακός με εξαιρετικά ποσοστά στον παίκτη παραπάνω (3/4 σε εκείνο το σημείο), έβαλε δυο γκολ με τον Γενηδουνιά για να ξεφύγει στο σκορ με 2-5.

Ο Μπίγιατς ήταν ανίκητος και highlight του ημιχρόνου ήταν η απόκρουση πέναλτι του Κροάτη τερματοφύλακα των Πειραιωτών, σε νεκρό χρόνο στο τέλος πρώτου ημιχρόνου, για να μείνει το 2-5.

Στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, ο Βάμος έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, σε πέναλτι που εκτέλεσε. Ο ίδιος όμως λίγο αργότερα έκανε το 2-6.

Ο Φουντούλης έκανε το 2-7, πριν μειώσει με 2 συνεχόμενα γκολ η Γιουγκ σε 4-7. Ο Ολυμπιακός με δύο κερδισμένα πέναλτι και εύστοχες εκτελέσεις των Γενηδουνιά και Φουντούλη έκανε το 4-9.

Η Ντουμπρόβνικ έδειξε ικανή να βγάλει αντίδραση, σκοράροντας στην πρώτη της επίθεση στο 4ο οκτάλεπτο για το 5-9, όμως κάπου εκεί ο Ολυμπιακός αποφάσισε να «τελειώσει» το παιχνίδι και με συνοπτικές διαδικασίες έκανε ένα επιμέρους 0-6, (Νικολαΐδης, Βάμος, Παπαναστασίου, Αλαφραγκής, Δερβίσης και Γενηδουνιάς) για το τελικό, 5-15.

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 2-5, 2-4, 1-6.

Γιουγκ Ντουμπρόβνικ (Βιέκοσλαβ Κόμπετσακ):Πόπαντιτς, Πρκότσα, Πάβλιτς, Λάζιτς 1, Γιόκοβιτς 1, Βουκόγιεβιτς 1, Μοτσάρα, Καμπάνας Πεγκάδο, Κρίζιτς 1, Μπούριτς 1, Γκργκούγεβιτς, Ζούβελα, Γιούρισιτς.

Ολυμπιακός (Χρβόγιε Κόλιανιν): Μπίγιατς, Λόντσαρ 1, Βάμος 2, Γενηδουνιάς 4, Φουντούλης 3, Γούβης, Δερβίσης 1, Μπούσλιε 1, Αλαφραγκής 1, Γκίλλας, Νικολαΐδης 1, Παπαναστασίου 1, Ζερδεβάς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ