Ήττα στις λεπτομέρειες από την Πάντοβα για την Γλυφάδα (8-7)

Ήττα στις λεπτομέρειες από την Πάντοβα για την Γλυφάδα (8-7)

Η Γλυφάδα πάλεψε κόντρα στην Πάντοβα, όμως οι Ιταλίδες επιβλήθηκαν με το τελικό 8-7.

Την τρίτη ήττα της σε ισάριθμα παιχνίδια, στον Α΄ όμιλο του Euro Cup γυναικών στην υδατοσφαίριση, γνώρισε η Γλυφάδα.

Το συγκρότημα του Αργύρη Θεοδωρόπουλου έχασε 8-7 από την Πάντοβα στην Ιταλία, έμεινε χωρίς βαθμό και πλέον οι ελπίδες του για πρόκριση στο final-4 σχεδόν εκμηδενίστηκαν.

Ο ΑΝΟΓ δεν κατάφερε να αξιοποιήσει το καλό του ξεκίνημα, που τον έφερε να προηγείται 4-1 μετά από 11 αγωνιστικά λεπτά. Η ελληνική ομάδα έμεινε στη συνέχεια «άσφαιρη» για 16,5 λεπτά και η Πάντοβα πέτυχε στο διάστημα αυτό έξι αναπάντητα γκολ, για να πάρει προβάδισμα 7-4.

Η Γρηγοροπούλου μείωσε, όμως η Γλυφάδα έχασε επίθεση με δύο παίκτριες παραπάνω και δεν κατάφερε να πλησιάσει σε απόσταση «βολής», παρά μόνο στο τέλος του ματς, όταν και πάλι η Γρηγοροπούλου διαμόρφωσε το τελικό 8-7.

Να σημειωθεί ότι στο τελευταίο οκτάλεπτο υπήρξε διακοπή περίπου 15 λεπτών, λόγω τεχνικού προβλήματος στο κολυμβητήριο της Πάντοβα.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 2-3, 4-0, 1-3

Διαιτητές: Χαουμαντρέου (Ισπανία), Σάιμπεν (Ουγγαρία)

ΠΑΝΤΟΒΑ (Στέφανο Ποστερίβο): Τεάνι, Μπατσέλε, Κασάρα 2, Σάαπ, Κεϊρόλο 2, Κασόν, Μίλο 2, Γιαάκομπι, Προϊέτι, Μετζιάτο 2, Ντέλι Γκουάντι, Γκριγκολόν, Ποτσάνι

ΓΛΥΦΑΔΑ (Αργύρης Θεοδωρόπουλος): Καρύτσα, Νίνου 1, Μουστακαρία, Λούδη, Γρηγοροπούλου 3, Ρουμελιώτη, Κανελλοπούλου, Φράνκε, Ο΄Ράιλι, Φουντωτού 3, Πιοβάν, Κουρέτα, Τσιάρα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ