Ολυμπιακός – Πανιώνιος 22-3: Σαρωτικές οι «ερυθρόλευκες»

Ολυμπιακός – Πανιώνιος 22-3: Σαρωτικές οι «ερυθρόλευκες»

Οι «ερυθρόλευκες μαχήτριες», χωρίς να αφήσουν το πόδι από το γκάζι, επικράτησαν με 22-3 του Πανιωνίου στο πόλο

Ο Ολυμπιακός συνέχισε την ξέφρενη πορεία του στο ελληνικό πρωτάθλημα. Τελευταίο θύμα του υπήρξε ο Πανιώνιος καθώς τα κορίτσια του Δημήτρη Κραβαρίτη διέλυσαν την ομάδα της Νέας Σμύρνης με σκορ 22-3.

Μόλις σε επτά αγωνιστικές, οι «ερυθρόλευκες κατάφεραν να φτάσουν τριψήφιο συντελεστή στα γκολ με το κοντέρ να καταγράφει +104.

Διαβάστε επίσης: Πρεμιέρα με νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό για τον Ολυμπιακό (4-1)

Ο αγώνας στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο του Πειραιά εξελίχθηκε σε ένα ε’υκολο μεσημέρι για τις παίκτριες του Κραβαρίτη, οι οποίες με επιθετικό πλουραλισμό έφτασαν στο τελικό 22-3.

Την Κυριακή (12/11) στις 11:00, ο Ολυμπιακός θα δώσει έναν ακόμη αγώνα, καθώς θα υποδεχθεί τα Χανιά στον Πειραιά, σε εξ αναβολής αγώνα της 7η αγωνιστικής.

Τα οκτάλεπτα: 6-0, 4-2, 8-0, 4-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Σταματοπούλου, Ελ. Πλευρίτου 2, Χυδηριώτη 2, Ελευθεριάδου 2, Τριχά, Ξενάκη 1, Σιούτη 4, Μ. Πλευρίτου 1, Σάντα 2, Β. Πλευρίτου 4, Τζωρτζακάκη, Μυριοκεφαλιτάκη 3, Κωνσταντοπούλου, Δρακωτού, Χριστοδούλου-Άουτ

Πανιώνιος (Αναστάσιος Παπαναστασίου): Άσκιου, Υφαντή, Δροσοπούλου, Πόλιακ, Κοτσάφτη-Απέργη, Μαστρόκαλλου, Κελαδίτη, Λούδη 1, Κώτσια 1, Πάτερου, Παπαναστασίου 1, Δούλη, Κάτσιου, Λαμπροπούλου, Καραγιάννη

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ