Εθνική Πόλο : Με μια δεκάδα αθλητών το πρώτο στάδιο προετοιμασίας

Εθνική Πόλο : Με μια δεκάδα αθλητών το πρώτο στάδιο προετοιμασίας

Με μόλις μια δεκάδα αθλητών ξεκινάει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της Εθνικής Πόλο των Ανδρών.

Με μόλις δέκα αθλητές θα αρχίσει από αύριο (30/5) η προετοιμασία της εθνικής υδατοσφαίρισης των ανδρών ενόψει των καλοκαιρινών υποχρεώσεών της. Στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, που περιλαμβάνει και κοινές προπονήσεις με τις εθνικές ομάδες της Κίνας και της Ιαπωνίας, δεν θα μετάσχουν οι διεθνείς του Ολυμπιακού, καθώς και ο Αγγελος Βλαχόπουλος της Έγκερ, οι οποίοι έχουν μπροστά τους το final-8 του Champions League (7-9 Ιουνίου στη Γένοβα).

Οι πολίστες που κλήθηκαν από τον ομοσπονδιακό προπονητή, Θοδωρή Βλάχο (ο οποίος φυσικά έχει επίσης υποχρεώσεις με τον Ολυμπιακό), είναι οι Μάνος Ζερδεβάς, Μάριος Καπότσης, Κυριάκος Ποντικέας, Κώστας Γκιουβέτσης (Βουλιαγμένη), Δημήτρης Σκουμπάκης, Αλέξανδρος Παπαναστασίου (Γλυφάδα), Κώστας Κάκαρης, Νίκος Γαρδίκας (Παλαιό Φάληρο), Κων/νος Φλέγκας (Υδραϊκός) και Χριστόδουλος Κολόμβος (ΕΝΚΑ/Τουρκία).

Μετά τις 10/6 -και ύστερα από ολιγοήμερη ξεκούραση- αναμένεται να ενσωματωθούν οι παίκτες του Ολυμπιακού και ο Βλαχόπουλος, προκειμένου να μπει η ελληνική ομάδα στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της για τους Μεσογειακούς Αγώνες της Ταραγόνα (27 Ιουνίου-1 Ιουλίου) και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βαρκελόνης (14-28 Ιουλίου).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ