Υπέκυψε στην ανωτερότητα της Μπαρτσελονέτα η Βουλιαγμένη (16-10)

Υπέκυψε στην ανωτερότητα της Μπαρτσελονέτα η Βουλιαγμένη (16-10)

Η Βουλιαγμένη πάλεψε κόντρα στην Μπαρτσελονέτα, όμως ηττήθηκε με σκορ 16-10.

Την πέμπτη ήττα της σε ισάριθμα παιχνίδια γνώρισε απόψε η Βουλιαγμένη, στον Δ΄ όμιλο του Champions League υδατοσφαίρισης ανδρών.

Ο ΝΟΒ, που έχει ήδη αποκλειστεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης, ηττήθηκε φυσιολογικά στην Ισπανία με 16-10 από την πανίσχυρη Μπαρτσελονέτα, η οποία με τη σειρά της έκανε το «5 στα 5» και εξασφάλισε, μετά την πρόκριση στους «8», και την πρώτη θέση του ομίλου.

Η Βουλιαγμένη προσπάθησε να σταθεί ανταγωνιστικά απέναντι σε ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, αλλά οι γηπεδούχοι με ένα γρήγορο σερί 3-0 στο ξεκίνημα του δεύτερου οκταλέπτου ξέφυγαν 6-2 και από κει και πέρα δεν απειλήθηκαν. Οι «μικροί» του ΝΟΒ πήραν αρκετό χρόνο συμμετοχής, με τον 18χρονο Θωμά Κωνσταντόπουλο να ξεχωρίζει, πετυχαίνοντας δύο γκολ και κερδίζοντας ένα πέναλτι (το οποίο δεν αξιοποίησε ο Καλογερόπουλος).

Να σημειωθεί ότι ο Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς δεν είχε στη διάθεσή του τον Σέρβο φουνταριστό Νεμάνια Ούμποβιτς, ενώ από την άλλη πλευρά, ο Αλμπέρτο Μουναρίθ έκανε την παρθενική του εμφάνιση στο φετινό Champions League, αφού είχε χάσει τα προηγούμενα ματς λόγω τραυματισμού, πετυχαίνοντας μάλιστα τρία γκολ.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 4-2, 5-3, 4-3

Διαιτητές: Φρανούλοβιτς (Κροατία), Τσβαρτ (Ολλανδία)

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΕΤΑ (Ελβις Φάτοβιτς): 
Αγκίρε, Φαμέρα, Σαναούχα 2, Μουναρίθ 3, Ντε Τόρο 1, Λαρούμπε 2, Ζόβιτς, Πάουλ 1, Ταούλ 3, Περόνε 3, Μπιέλ, Μπούστος 1, Πόρτερ

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος 1, Σπάχιτς, Καλογερόπουλος, Αλμύρας 1, Μπέλεσης, Παπασηφάκης 2, Γούντχεντ 2, Καστρινάκης 2, Καπότσης, Κουρούβανης, Κωνσταντόπουλος 2, Ανδρεάδης

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ