Καμπάνια : «Πεινασμένος ο Ολυμπιακός, μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε»

Καμπάνια : «Πεινασμένος ο Ολυμπιακός, μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε»

Ο Σάντρο Καμπάνια, Ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιταλίας αλλά και πολύ καλός γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας, μίλησε για τον Ολυμπιακό και τις πιθανότητές του να κατακτήσει το Champions League του πόλο.

Ο 55χρονος πλέον, Σάντρο Καμπάνια, είναι ένας από τους πιο πετυχημένους παίκτες και προπονητές στο πόλο έχοντας κατακτήσει μετάλλια τόσο σε ευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα όσο και σε Ολυμπιάδες. Είναι επίσης πολύ γνωστός και στα μέρη μας αφού ήταν προπονητής της Εθνικής ανδρών την περίοδο 2003-2008.

Για αυτό λοιπόν είναι από τους πλέον αρμόδιους να μιλήσει για το Final 8 του Champions League στο πόλο που θα λάβει χώρα στη Γένοβα, με τη συμμετοχή του Ολυμπιακού, ο οποίος προκρίθηκε ως πρώτος από τον όμιλό του.

Ο Καμπάνια λοιπόν μιλώντας στη ιταλική τηλεόραση είπε τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό:

«Σίγουρα η κάτοχος του τίτλου Ζόλνοκ συγκαταλέγεται στα φαβορί αλλά έχει μπροστά της κι έναν δύσκολο προημιτελικό με τη Γιουγκ που τα τελευταία δυο χρόνια ήταν στον τελικό. Η ομάδα που μοιάζει περισσότερο πεινασμένη από οποιαδήποτε άλλη είναι ο Ολυμπιακός. Μπορεί να κερδίσει οποιοδήποτε βρεθεί μπροστά του. Ήταν πρώτος στον όμιλό του και είναι μια ομάδα που μπορεί να περιμένει τη Ρέκο στον τελικό»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ