Καμμένου: «Πρέπει να διορθώσουμε την άμυνα – Θέλει προσοχή μεγάλη»

Καμμένου: «Πρέπει να διορθώσουμε την άμυνα – Θέλει προσοχή μεγάλη»

Η Αλεξία Καμμένου μίλησε για την ήττα της Εθνικής ομάδας από την Ολλανδία, τονίζοντας πως πρέπει να υπάρξει βελτίωση στην άμυνα.

Η Ελλάδα δεν τα κατάφερε απέναντι στην Ολλανδία και ηττήθηκε με 15-10, όμως δεν της κόστισε αφού τερμάτισε στη δεύτερη θέση του ομίλου και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Η Αλεξία Καμμένου αναφέρθηκε στο παιχνίδι, τονίζοντας ότι οι παίκτριές της πρέπει να κάνουν καλύτερη δουλειά στην άμυνα, ενώ αναφέρθηκε και στη συνέχεια του τουρνουά.

Οι δηλώσεις της Αλεξίας Καμμένου:

«Είχαμε λάθος επιλογές στην επίθεση και φάγαμε γκολ στην κόντρα. Κάτι που ξέραμε ότι μπορεί να συμβεί. Πρέπει να το διορθώσουμε αυτό. Σε κρίσιμο παιχνίδι αν γίνονται αυτά, είναι ανεπίτρεπτο. Είχαμε βεβιασμένες επιλογές και δώσαμε εύκολα γκολ στην κόντρα. Προχωράμε γιατί η συνέχεια είναι δύσκολη. Πρέπει να διορθώσουμε την άμυνα. Θέλει προσοχή μεγάλη.

Δεχτήκαμε εύκολα γκολ από λάθη στην επίθεση. Η Ολλανδία είναι γρήγορη ομάδα. Οταν της δίνεις τέτοιες ευκαιρίες, είναι δύσκολο να πλησιάσεις. Ο προημιτελικός θα είναι δύσκολος. Εχουμε μια μέρα να ξεκουραστούμε και να ετοιμαστούμε. Να δείξουμε με αποτελέσματα που στοχεύουμε πραγματικά. Δε σημαίνει τίποτα η ήττα. Ευτυχώς έγινε τώρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ