Βλάχος: «Θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας»

Βλάχος: «Θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας»

Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας πόλο του Ολυμπιακού μίλησε για το Final 8 του Champions League.

Στη Γένοβα για το Final 8 του Champions League βρίσκεται η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, με τον Θοδωρή Βλάχο στη συνέντευξη Τύπου να τονίζει ότι οι Ερυθρόλευκοι ταξίδεψαν στην ιταλική πόλη, για να διεκδικήσουν τις πιθανότητες που τους αναλογούν.

Ο τεχνικός των νταμπλούχων Ελλάδας τόνισε ότι η ομάδα του έχει κάνει μια πολύ καλή πορεία στη φετινή διοργάνωση, αλλά έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου ενόψει του παιχνιδιού με την Σπαντάου. «Δεν πρέπει να κάνουμε λάθη ξεκινώντας από το πρώτο παιχνίδι την Πέμπτη κόντρα στην Σπαντάου», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αρχικά είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που για ακόμα μια χρονιά είμαστε στην τελική φάση της διοργάνωσης. Έχουμε κάνει πολύ καλή πορεία μέχρι τώρα στη διοργάνωση και αυτές τις τρεις μέρες θέλουμε να κάνουμε ακόμα καλύτερες εμφανίσεις. Θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας. Δεν πρέπει να κάνουμε λάθη ξεκινώντας από το πρώτο παιχνίδι την Πέμπτη κόντρα στην Σπαντάου. Είναι η πρώτη χρονιά που η τελική φάση έχει αυτή τη μορφή και στο τέλος θα βγάλουμε όλοι τα συμπεράσματα μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ