Βλάχος: «Είχαμε καθαρό μυαλό και πήραμε την πρόκριση»

Βλάχος: «Είχαμε καθαρό μυαλό και πήραμε την πρόκριση»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού μίλησε για τη νίκη επί της Σπαντάου και την πρόκριση στα ημιτελικά του Len Champions League.

Ο Ολυμπιακός καρδιοχτύπησε στον αγώνα με την Σπαντάου, αλλά στο τέλος κατάφερε να πάρει τη νίκη και μαζί την πρόκριση στα ημιτελικά του Len Champions League.

Οι Ερυθρόλευκοι στο πρώτο μέρος ήταν εξαιρετικοί, αλλά στο δεύτερο έριξαν την απόδοσή τους και έδωσαν τη δυνατότητα στη γερμανική ομάδα να μπει ξανά στο παιχνίδι. Ο προπονητής των Πειραιωτών, Θοδωρής Βλάχος, μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι οι παίκτες του στα τελευταία λεπτά είχαν καθαρό μυαλό και παρά την πίεση της Σπαντάου κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Αυτό που έχει σημασία είναι ότι πήραμε την πρόκριση. Περιμέναμε ένα παιχνίδι κλειστό και δύσκολο αλλά όχι τόσο πολύ. Η δικιά μας η απόδοση έδωσε την ευκαιρία στην Σπαντάου να μπει ξανά στο παιχνίδι και να διεκδικήσει χωρίς άγχος κάτι. Αυτή κατάσταση μας πίεσε και μας άγχωσε στο τέλος και ευτυχώς δεν το πληρώσαμε, καθώς το χειριστήκαμε με πιο καθαρό μυαλό στο τέλος. Τέλος καλό όλα καλά και τώρα έχουμε μπροστά μας τον ημιτελικό».

Τους παίκτες εκπροσώπησε ο Πάουλο Ομπράντοβιτς, ο οποίος ανέφερε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά αυτό το περιμέναμε. Όλες οι ομάδες που έχουν έρθει το Final-8, είναι δυνατές και επικίνδυνες. Είναι το πρώτο παιχνίδι, ήμασταν καλύτεροι και στο τέλος πήραμε τη νίκη. Είμαστε χαρούμενοι για αυτό και περιμένουμε τώρα να μάθουμε τον αντίπαλο μας στο αυριανό ημιτελικό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ