Αργυρόπουλος: «Βγάλαμε αντίδραση, πρέπει να αλλάξουμε μικρές λεπτομέρειες»

Αργυρόπουλος: «Βγάλαμε αντίδραση, πρέπει να αλλάξουμε μικρές λεπτομέρειες»

«Είναι θετικό ότι είναι στην κουλτούρα μας να προσπαθούμε όλα τα παιχνίδια στο 100%

Στην αντίδραση που «έβγαλε» η εθνική υδατοσφαίρισης των ανδρών, μετά την ήττα-σοκ από την Ιταλία στον προημιτελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Ντόχα, στάθηκε σε δηλώσεις του ο Στέλιος Αργυρόπουλος. «Είναι θετικό ότι είναι στην κουλτούρα μας να προσπαθούμε όλα τα παιχνίδια στο 100%, ασχέτως το τι καθορίζει ο αγώνας.

Νομίζω σ’ αυτό το τουρνουά, πολύ περισσότερο σε σχέση με το Ευρωπαϊκό, μπήκαμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Δεν παρατήσαμε κανέναν αγώναμ ασχέτως πώς πήγε, από τον πρώτο έως τον τελευταίο κι αυτό είναι σημαντικό. Θέλαμε να παίζαμε σήμερα στον τελικό και η αντίδρασή μας ήταν αντίστοιχη», επισήμανε ο διεθνής πολίστας, μετά τη νίκη επί της Σερβίας και την κατάληψη της 5ης θέσης στην τελική κατάταξη.

Διαβάστε επίσης: Το ρίσκο που πήρε ο Μπαρτζώκας και η αγωνία για τον Γουίλιαμς-Γκος (vids)

Για το αν η εθνική ομάδα μπορεί να βγάλει περισσότερο πείσμα και αντίδραση ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων, ο Αργυρόπουλος είπε: «Είμαι αισιόδοξος γιατί τα δείγματα είναι θετικά. Θεωρώ ότι αν δεν γινόταν το λάθος με την Ιταλία θα περνούσαμε και γι΄ αυτό σε όλο το τουρνουά το χειρότερό μας παιχνίδι ήταν με τη Γαλλία. Τα στοιχεία υπάρχουν και μικρές λεπτομέρειες πρέπει να αλλάξουμε, τις οποίες γνωρίζουμε κι αυτό κοιτάμε να κάνουμε κάθε μέρα. Βγάλαμε μεγαλύτερη αντίδραση σε σχέση με το Ευρωπαϊκό».

Ο Ντίνος Γενηδουνιάς από την πλευρά του δήλωσε: «Αυτά τα παιχνίδια είναι καλά μόνο για το μέλλον, πολλώ δε μάλλον όταν έρχονται Ολυμπιακοί Αγώνες. Η ομάδα πρέπει να μείνει συμπαγής. Έχουμε βρεθεί σ΄ αυτό το σημείο αρκετές φορές, δυστυχώς όπως και σε αυτό το τουρνουά. Πιστεύω οι εμφανίσεις μας δεν είναι για πέμπτη θέση.

Όπως βγήκα και είπα ότι δεν αξίζαμε κάτι παραπάνω στο Ζάγκρεμπ, έτσι δεν αξίζαμε την πέμπτη θέση στο Παγκόσμιο. Χάσαμε την συγκέντρωσή μας για δυόμισι λεπτά με την Ιταλία και χάθηκε μία πρόκριση στην τετράδα. Προχωράμε. Δείξαμε ένα καλό πρόσωπο σε δύο παιχνίδια, αδιάφορα μεν, αλλά είναι σημαντικό για μας εν όψει Ολυμπιακών Αγώνων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ