Κόλιανιν : «Πολύ μεγάλος σύλλογος ο Ολυμπιακός, πέρασα υπέροχες στιγμές»

Κόλιανιν : «Πολύ μεγάλος σύλλογος ο Ολυμπιακός, πέρασα υπέροχες στιγμές»

Ο βοηθός προπονητή της ανδρικής ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ομάδα έχοντας μόνο καλά λόγια να πει για τον σύλλογο.

Ο Χρβόγε Κόλιανιν, λίγες μέρες μετά την ολοκλήρωση της σεζόν και την τεράστια επιτυχία της κατάκτησης του Champions League κόντρα στην Προ Ρέκο, ανακοίνωσε πως φεύγει από το πόστο του βοηθού στο τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού για να αναλάβει σαν πρώτος προπονητής σε άλλη ομάδα.

Φεύγει όμως σαν φίλος και υπό τις καλύτερες συνθήκες, όπως θα διαβάσετε στην παρακάτω δήλωσή του στο σάιτ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, olympiacossfp.gr:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Ολυμπιακό που σεβάστηκε την επιθυμία μου να ανοίξω ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου και μου δίνει την ευκαιρία να εργαστώ σε έναν άλλο σύλλογο σαν πρώτος προπονητής. Πέρασα υπέροχες στιγμές αυτά τα δυο χρόνια στην ομάδα. Κατακτήσαμε τα πάντα. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., Μιχάλη Κουντούρη, τον Θοδωρή Βλάχο και τον Νίκο Σκανδαλάκη, που μου έδωσαν την ευκαιρία να εργαστώ σε αυτό τον πολύ μεγάλο σύλλογο, αλλά και όλους τους αθλητές του Ολυμπιακού που ήμασταν μαζί αυτά τα δυο χρόνια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ