Σενάρια για Ολυμπιακό και Μπίκαρι

Σενάρια για Ολυμπιακό και Μπίκαρι

Τα ιταλικά ΜΜΕ γράφουν ότι οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε συζητήσεις με τον 27χρονο Καναδό για να καλύψουν το κενό που αφήνει η αποχώρηση του Μουρίκη.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τον Κωνσταντίνο Μουρίκη, με τον διεθνή πολίστα να αποχωρεί από τους πρωταθλητές Ευρώπης μετά από 7 χρόνια παρουσίας στο ερυθρόλευκο ρόστερ.

Ο Θοδωρής Βλάχος και οι συνεργάτες του πλέον ψάχνουν για τον αντικαταστάτη του 30χρονου φουνταριστού, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Προ Ρέκο. Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, ένας από τους πολίστες που βρίσκονται στη λίστα του κόουτς του Ολυμπιακού ως αντί-Μουρίκης είναι ο 27χρονος Καναδός, Κονσταντίν Μπίκαρι. Ο διεθνής άσος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στη Μαρσέιγ, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από την Γιουγκ. «Ο Μπίκαρι θα είναι ο αντικαταστάτης του Μουρίκη στον Ολυμπιακό», αναφέρει χαρακτηριστικά το εν λόγω δημοσίευμα.

Εκτός από τον Μπίκαρι, στη λίστα του Θοδωρή Βλάχου βρίσκεται επίσης ο 19χρονος φουνταριστός του Π. Φαλήρου, Κώστας Κάκαρης, αλλά και ο Δημήτρης Σκουμπάκης της Γλυφάδας. Είναι δύο πολίστες έχουν αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού εξετάζουν ζεστά τις περιπτώσεις τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ