Επιστρέφουν στη δράση οι ομάδες πόλο του Ολυμπιακού

Επιστρέφουν στη δράση οι ομάδες πόλο του Ολυμπιακού

Το Σάββατο στις 15:00 οι άνδρες του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσουν τον Υδραϊκό στο Παπαστράτειο και μισή ώρα αργότερα οι γυναίκες τον ΠΑΟΚ εκτός έδρας.

Οι ομάδες πόλο Ανδρών και Γυναικών του Ολυμπιακού επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση, μετά από τρεις μήνες περίπου. Μετά τη μεγάλη διακοπή λόγω των Εθνικών ομάδων, τόσο οι Ανδρες, όσο και οι Γυναίκες του Θρύλου, θα πέσουν και πάλι στη «μάχη» των πρωταθλημάτων της Α1.

Το Σάββατο (2/3) στις 15:00, οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχθούν τον Υδραϊκό στο Παπαστράτειο, για την 1η αγωνιστική της δεύτερης φάσης της Α1.

Διαβάστε επίσης: Δημοσίευμα-βόμβα για Σενγκέλια και Παναθηναϊκό!

Μισή ώρα μετά, στις 15:30, η ομάδα Γυναικών του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ εκτός έδρας, για τη 12η «στροφή» του πρωταθλήματος, με στόχο -φυσικά- το «12 στα 12».

Η ομάδα του Χέρβο Κόλιανιν αγωνίστηκε τελευταία φορά, στις 6/12 του 2023, όταν γνώρισε την ήττα (10-11) από την Προ Ρέκο στο Παπαστράτειο, για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Από την άλλη, η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη έπαιξε τελευταία φορά, στις 29/11 του 2023, περνώντας νικηφόρα (5-13) από την έδρα της ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 11ης «στροφής» της Α1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ