Αναχωρεί για Ισπανία η Εθνική Γυναικών

Αναχωρεί για Ισπανία η Εθνική Γυναικών

Στην Ισπανία θα βρεθεί η εθνική πόλο γυναικών για ένα τουρνουά, αλλά και για τους Μεσογειακούς Αγώνες.

Η εθνική πόλο των γυναικών αναχωρεί αύριο (20/6) για την Ισπανία, ενόψει των Μεσογειακών Αγώνων της Ταραγόνα (27-30 Ιουνίου). Πριν τη συγκεκριμένη διοργάνωση, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα έχει την ευκαιρία να «μετρήσει» τις δυνάμεις του σε ισχυρό διεθνές τουρνουά, που θα γίνει από 22 έως 24 Ιουνίου στο Πορτουγκαλές, με τη συμμετοχή της Ισπανίας, της Ρωσίας και της Αυστραλίας.

Από τις 23 παίκτριες που είχαν κληθεί στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, ο Γιώργος Μορφέσης επέλεξε την εξής 13άδα για τους Μεσογειακούς Αγώνες: Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ιωάννα Σταματοπούλου (τερματοφύλακες), Χριστίνα Τσουκαλά, Βασιλική Διαμαντοπούλου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Άλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Μαρία Πάτρα, Ιωάννα Χυδηριώτη, Ελισάβετ Πρωτοπαπά, Ελευθερία Πλευρίτου, Ελένη Ξενάκη. Στην αποστολή θα βρίσκονται ακόμη, εκτός του ομοσπονδιακού τεχνικού, η συνεργάτιδά του Αγγελική Γερόλυμου, και η έφορος της ομάδας και μέλος του Δ.Σ. της ΚΟΕ, Βασιλική Αρβανιτοπούλου.

Το τουρνουά του Πορτουγκαλέτε αρχίζει την Παρασκευή 22/6, με την αναμέτρηση της εθνικής με την Αυστραλία (19:00 ώρα Ελλάδας). Το Σάββατο 23/6 το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα παίξει στις 13:15 με την Ισπανία και την Κυριακή 24/6 στις 11:30 με τη Ρωσία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ