Αυλαία» με ισοπαλία και 2η θέση στην Πορτουγκαλέτε για την Εθνική Γυναικών

Αυλαία» με ισοπαλία και 2η θέση στην Πορτουγκαλέτε για την Εθνική Γυναικών

Με το αποτέλεσμα αυτό, πάντως, η ελληνική ομάδα κατέλαβε τη δεύτερη θέση του διεθνές τουρνουά του Πορτουγκαλέτε πίσω από τη γηπεδούχο Ισπανία.

Με ισοπαλία 9-9 απέναντι στη Ρωσία, ολοκλήρωσε η εθνική υδατοσφαίρισης των γυναικών τις υποχρεώσεις της στο διεθνές τουρνουά του Πορτουγκαλέτε. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα προηγήθηκε 9-5 στις αρχές της τελευταίας περιόδου, αλλά δέχθηκε ένα σερί 4-0 στο φινάλε και ισοφαρίστηκε 4΄΄ πριν τη λήξη. Με το αποτέλεσμα αυτό, πάντως, η ελληνική ομάδα κατέλαβε τη δεύτερη θέση του τουρνουά, πίσω από τη γηπεδούχο Ισπανία.

Στο παιχνίδι με τη Ρωσία, λοιπόν, η Εθνική μας λειτούργησε ακριβώς αντίθετα απ’ ό,τι είχε κάνει στο παιχνίδι της πρεμιέρας με την Αυστραλία (όταν είχε γυρίσει το ματς με ένα 6-0 στο τελευταίο οκτάλεπτο). Οι Ελληνίδες προηγούνταν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού με πολύ καλή λειτουργία αμυντικά και επιθετικά και έφτασαν να είναι μπροστά 9-5, στο 5.21 πριν από τη λήξη. Σ’ εκείνο το σημείο, σαν να έπαθαν μπλακ άουτ, οι Ρωσίδες το εκμεταλλεύτηκαν, μείωσαν και τελικά ισοφάρισαν στο τελικό 9-9, στα 4 δευτερόλεπτα πριν από το φινάλε.

ΡΩΣΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ 9-9.

Οκτάλεπτα: 1-4, 2-1, 1-3, 5-1.

ΡΩΣΙΑ (Αλεξάντερ Κριούροφ): Βερκογκλίντοβα, Γκέρζανιτς 1, Φεντόροβα, Μπέρσνεβα 1, Μπορίσοβα 3, Τολκούνοβα, Σερτζάντοβα 2, Σινάνοβιτς 2, Κραβτσένκο, Κχούρτζινα, Βακχίτοβα, Ρίζνοβα, Κολόβινα.

ΕΛΛΑΔΑ (Γιώργος Μορφέσης): Διαμαντοπούλου Χρ., Τσουκαλά, Διαμαντοπούλου Β., Ελευθεριάδου, Πλευρίτου Μαργ., Αβραμίδου 2, Ασημάκη 2, Χυδηριώτη 1, Πάτρα, Πρωτοπαππά 1, Πλευρίτου Ελ. 1, Ξενάκη 2, Σταματοπούλου.

Στο άλλο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής: Ισπανία – Αυστραλία 11-8. Διαιτητής στο συγκεκριμένο ματς ήταν η Ναταλί Μαρκοπούλου.

Η Αλεξάνδρα Ασημάκη αναδείχθηκε MVP του τουρνουά.

Η Βαθμολογία (Τελική, 3 αγ.):

1. Ισπανία 9

2. ΕΛΛΑΔΑ 4

3. Αυστραλία 3

4. Ρωσία 1

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ