Βουλιαγμένη : Τεράστια κίνηση με Άσλεϊ Τζόνσον

Βουλιαγμένη : Τεράστια κίνηση με Άσλεϊ Τζόνσον

Τη μεγαλύτερη μεταγραφή στα χρονικά της γυναικείας υδατοσφαίρισης στην Ελλάδα πραγματοποίησε η Βουλιαγμένη με την απόκτηση της κορυφαίας τερματοφύλακα του κόσμου, Άσλεϊ Τζόνσον.

Η Βουλιαγμένη προχώρησε σε μια πολύ σπουδαία κίνηση καθώς ενεργώντας υπό άκρα μυστικότητα (αφού δεν είχε διαρρεύσει το παραμικρό), εξασφάλισε την υπογραφή της κορυφαίας τερματοφύλακα στον κόσμο, της Αμερικανίδας Ασλεϊ Τζόνσον. Η Τζόνσον εκτός από σπουδαία παίκτρια, αποτελεί και μία αθλήτρια-πρότυπο στις ΗΠΑ, ούσα η πρώτη και μοναδική ως σήμερα Αφροαμερικανίδα που κατάφερε να φτάσει στην ελίτ, κατακτώντας με την εθνική ομάδα της χώρας της το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο, αλλά και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Καζάν, το 2015.

Η 24χρονη Τζόνσον, η οποία παράλληλα με το πόλο σπούδασε και αποφοίτησε από ένα εκ των κορυφαίων ακαδημαϊκών ιδρυμάτων στις ΗΠΑ, το Πανεπιστήμιο του Πρίνστον, ήρθε για πρώτη φορά στην Ευρώπη στα μέσα της περασμένης σεζόν, αγωνιζόμενη στην Οριζόντε Κατάνια, με την οποία κατέκτησε το κύπελλο Ιταλίας, ενώ έφτασε ως το final-4 της Euroleague.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ