ΕΛΛΑΔΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ 21-2

ΕΛΛΑΔΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ 21-2

Η Εθνική ομάδα πόλο Ανδρών διέλυσε με 21-2 την Τουρκία και εξασφάλισε στη χειρότερη των περιπτώσεων την παρουσία της στον μικρό τελικό του τουρνουά των Μεσογειακών αγώνων.

Η Ελλάδα ήταν συντριπτικά ανώτερη των Τούρκων με την αναμέτρηση να κρίνεται από το πρώτο κιόλας οκτάλεπτο. Πως αλλιώς άλλωστε, αφού οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο διάστημα αυτό με 8-0. Από εκεί και πέρα οι Έλληνες διεθνείς έκαναν μια πολύ καλή προπόνηση ενόψει της συνέχειας της διοργάνωσης και με κορυφαίους τους Γούνα (5 γκολ), Βλαχόπουλο (4 γκολ), Φουντούλη (3 γκολ) και Γενηδουνιά (3 γκολ), διέλυσαν τους Τούρκους με 21-2.

Με τη νίκη αυτή η Ελλάδα διασφάλισε στη χειρότερη των περιπτώσεων την παρουσία της στον μικρό τελικό του Τουρνουά των Μεσογειακών αγώνων, φτάνοντας έτσι στη 2η θέση του Ομίλου με 7 βαθμούς. Την ίδια ώρα περιμένει το αποτέλεσμα της αναμέτρησης μεταξύ Ιταλίας και Ισπανίας για να μάθει αν θα περάσει στον μεγάλο τελικό. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει οι Ιταλοί να νικήσουν τους Ισπανούς για να περάσει η Ελλάδα ως πρώτη νκαι να διεκδικήσει σίγουρα ένα μετάλλιο.

ΕΛΛΑΔΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ 21-2

Τα οκτάλεπτα: 8-0, 3-1, 7-1, 3-0.

Ελλάδα: Φλέγκας, Γενηδουνιάς 3, Σκουμπάκης, Νικολαΐδης 1, Φουντούλης 3, Δερβίσης 2, Αργυρόπουλος 2, Μουρίκης 1, Κολόμβος, Γούνας 5, Βλαχόπουλος 4, Ζερδεβάς.

Τουρκία: Κιλ, Τσανέρ, Σενέμογλου, Καχραμάν 1, Μπιγίκ, Εργκίν, Τουράν, Σονμέζ 1, Γιλμάζ, Εζντεμίρ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ