Σούπερ ανατροπή, για πάντα στο λιμάνι ο Μουρίκης!

Σούπερ ανατροπή, για πάντα στο λιμάνι ο Μουρίκης!

Η διοίκηση του Ολυμπιακού με συντονισμένες κινήσεις κατάφερε να κρατήσει στο μεγάλο λιμάνι τον διεθνή φουνταριστό.

Δεν το κουνάει από τον Ολυμπιακό ο Κωνσταντίνος Μουρίκης! Παρά το ασφυκτικό πρέσινγκ της Προ Ρέκο, ο διεθνής φουνταριστός συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη και θα συνεχίσει να αγωνίζεται με το σκουφάκι του Ολυμπιακού.

Μια πολύ σπουδαία κίνηση από τη διοίκηση των Πειραιωτών, η οποία με συντονισμένες κινήσεις κατάφερε να κρατήσει στο ρόστερ της ομάδας έναν από τους καλύτερους πολίστες της Ευρώπης! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι για την απόκτησή του είχε εκφράσει έντονο ενδιαφέρον η Προ Ρέκο, μία από τις κορυφαίες ομάδες της Γηραιάς Ηπείρου.

Ο 30χρονος ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού στο δρόμο για την κατάκτηση του Len Champions League. Ο διεθνής άσος ήταν ισοπεδωτικός και βοήθησε τα μέγιστα, προκειμένου η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου να ανέβει στην κορυφή της Ευρώπης.

Η παραμονή του Κωνσταντίνου Μουρίκη στο μεγάλο λιμάνι ήταν λαϊκή απαίτηση, με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να ζητούν από τον διεθνή άσο να αγνοήσει την πρόταση της Προ Ρέκο και να παραμείνει στους Ερυθρόλευκους. Η επιθυμία τους έγινε πράξη από τη διοίκηση του Ερασιτέχνη, με τον 30χρόνο να συνεχίζει στους Πειραιώτες.

Μια εξέλιξη που χαροποιεί ιδιαίτερα τον Θοδωρή Βλάχο, ο οποίος θα έχει στην ομάδα του και τη νέα σεζόν τον κορυφαίο φουνταριστό της Ευρώπης. Ο Ολυμπιακός χάρη στις κινήσεις της διοίκησης παραμένει δυνατός και θα είναι για μια ακόμα χρονιά ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ