Κροατία – Ελλάδα 11-7

Κροατία – Ελλάδα 11-7

Η γαλανόλευκη πάλεψε απέναντι στην Παγκόσμια Πρωταθλήτρια, αλλά δεν τα κατάφερε και την Κυριακή θα αντιμετωπίσει τη Γερμανία, με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού της Βαρκελώνης.

Την ήττα από την Παγκόσμια πρωταθλήτρια, Κροατία, με 11-7 γνώρισε η Εθνική μας ομάδα πόλο, στον τρίτο και τελευταίο της αγώνα στη φάση των ομίλων του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, που διεξάγεται στη Βαρκελώνη. Η Γαλανόλευκη κατετάγη δεύτερη και την Κυριακή θα αντιμετωπίσει τη Γερμανία, με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Το έργο της Εθνικής ομάδας Ανδρών απέναντι στην Κροατία ήταν από την αρχή πολύ δύσκολο, καθώς οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου είχαν απέναντί τους την Παγκόσμια πρωταθλήτρια. Οι Ελληνες πολίστες τα έδωσαν όλα στην πισίνα της Βαρκελώνης, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν την πολυπόθητη νίκη.

Πλέον, άπαντες στρέφουν το βλέμμα τους στη μεγάλη αναμέτρηση με τη Γερμανία, που θα κρίνει ποια ομάδα θα πάρει την πρόκριση  στην τελική 8άδα. Πρώτος σκόρερ για την Κροατία ήταν ο Γκαρσία με 4 γκολ, ενώ για την Ελλάδα σκόραραν από δύο τέρματα οι Δερβίσης, Γενηδουνιάς και Γούνας.

ΚΡΟΑΤΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ 11-7

Οκτάλεπτα: 2-0, 5-4, 3-1, 1-2

Κροατία (Τούτσακ): Μπίγιατς, Μάτσαν 1, Φάτοβιτς, Λόντσαρ 1, Γιόκοβιτς 1, Μπουλούμπασιτς, Βουκίτσεβιτς 3, Μπούσλιε, Λόβρε, Βρίλιτς, Σέτκα 1, Γκαρσία 4, Μάρτσελιτς

Ελλάδα (Βλάχος): Φλέγκας, Γενηδουνιάς 2, Σκουμπάκης, Νικολαΐδης, Φουντούλης, Καπότσης 1, Δερβίσης 2, Αργυρόπουλος, Μουρίκης, Κολόμβος, Γούνας 2, Βλαχόπουλος, Ζερδεβάς

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ