Γερμανία – Ελλάδα 5-13

Γερμανία – Ελλάδα 5-13

Εύκολο απόγευμα είχε η Εθνική πόλο ανδρών που επικράτησε της Γερμανίας (13-5) και προκρίθηκε στα προημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Βαρκελώνης .

Σοβαρή και συγκεντρωμένη η εθνική υδατοσφαίρισης των ανδρών, επικράτησε εύκολα 13-5 της Γερμανίας και εξασφάλισε την πρόκριση στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Βαρκελώνης. Οι διεθνείς μας δεν επηρεάστηκαν από την ήττα κόντρα στην πρωταθλήτρια κόσμου Κροατία και πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης όπου θα αντιμετωπίσουν την οικοδέσποινα Ισπανία, στο ματς που θα κρίνει την είσοδο στην τετράδα της διοργάνωσης.

Οι αθλητές του Δημήτρη Βλάχου παρότι βρέθηκαν με 2-0 πίσω στο σκορ (με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σταμ και ένα γκολ του Ρεάλ από τα πέντε μέτρα) στην αρχή του αγώνα, αντέδρασαν πολύ σωστά στη συνέχεια και με ψυχραιμία πήραν τα ηνία της αναμέτρησης. Αρχής γενομένης από το τέρμα του Μουρίκη. Στο πρώτο οκτάλεπτο το σκορ ήταν 3-5 υπέρ της γαλανόλευκης η οποία δεν έδειχνε να απειλείται από τους Γερμανούς που έμειναν στο «0» στο δεύτερο. Το τελικό 13-5 δεν αφήνει πολλά περιθώρια αμφισβήτησης για τη διάθεση και τις ικανότητες των Ελλήνων αθλητών!

Τα οκτάλεπτα: 3-5, 0-3, 1-2, 1-3

Γερμανία (Σταμ): Σένκελ, Ρέιμπελ, Φαν Ντερ Μπος, Ρέαλ 1, Πρέους, Γιούνγκλινκ, Ζεκ, Σουλτς, Σταμ 3, Στρελέζκι 1, Ρέστοβιτς, Άϊντνερ, Γκετς

Ελλάδα (Βλάχος): Φλέγκας, Γενηδουνιάς 2, Σκουμπάκης 2, Νικολαΐδης 1, Φουντούλης 1, Καπότσης 1, Δερβίσης, Αργυρόπουλος 2, Μουρίκης 1, Κολόμβος 1, Γούνας, Βλαχόπουλος 1, Ζερδεβάς

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ