Ισπανία – Ελλάδα 10-6

Ισπανία – Ελλάδα 10-6

Η Εθνική ομάδα πόλο ανδρών ηττήθηκε με 10-6 από την Ισπανία και έμεινε εκτός της ζώνης των μεταλλίων στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο.

Η Ισπανία έκλεισε τον δρόμο της εθνικής ομάδας πόλο ανδρών προς το βάθρο. Οι άνδρες του Θοδωρή Βλάχου δεν βρέθηκαν σε καλή βραδιά και μοιραία ηττήθηκαν από τους Ισπανούς που πήραν την πρόκριση στα ημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Η Εθνική μπήκε κάπως διστακτικά στο παιχνίδι και με γκολ των Μπούστος και Ταχούλ βρέθηκε γρήγορα πίσω το σκορ. Ο Φουντούλης με σουτ στον παίκτη παραπάνω μείωσε σε 2-1 και κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο οκτάλεπτο.

Η Ισπανία έφτασε γρήγορα στο 3-1 με γκολ του Γρανάδος, στα μισά της δεύτερης περιόδου αλλά ο Αργυρόπουλος στον παίκτη παραπάνω μείωσε και έβαλε ξανά στον αγώνα τη Γαλανόλευκη (3-2). Ο Μουνιαρίθ ωστόσο έδωσε και πάλι αέρα δύο τερμάτων στους Ισπανούς (4-2).

Ο Γενηδουνιάς με ωραίο σουτ από τα πέντε μέτρα μείωσε σε 4-3 για την Εθνική ένα περίπου λεπτό πριν το τέλος του ημιχρόνου. Ωστόσο στο τρίτο δεκάλεπτο οι διεθνείς μας κατέρρευσαν. Εν αντιθέσει με τους Ισπανούς που βρήκαν την ευκαιρία να πάρουν μια διαφορά ασφαλείας. Με σκόρερ τους Ντελ Τόρο, Μάγιαρακ, Γρανάδος, Ταχούλ οι οικοδεσπότες έκαναν σερί 4-0 και έφτασαν στο 8-3 του τρίτου οκταλέπτου.  Η Εθνική μας στην τρίτη περίοδο έμεινε στο μηδέν και η  διαφορά ήταν τέτοια που δεν μπορούσε να ανατραπεί στη συνέχεια.

Από δύο γκολ για την Ισπανία σημείωσαν Γρανάδος, Ταχούλ, Μάγιαρακ. Για την Ελλάδα δύο γκολ πέτυχε ο Γενηδουνιάς.

ΙΣΠΑΝΊΑ – ΕΛΛΑΔΑ 10-6

Οκτάλεπτα: 2-1, 2-2, 4-0, 2-3

Ισπανία (Μαρτίν): Λόπεζ Πινέδο, Μουναρίθ 1, Γρανάδος Ορτέγκα 2, Ντελ Τόρο 1, Μινγκέλ Αλφερέθ, Λαρούμπε, Καμπάνας Πεγάδο, Φερνάντεθ Μιράντα 1, Ταχούλ 2, Περόνε, Μάγιαρακ 2, Μπούστος 1, Λόριο

Ελλάδα (Βλάχος): Φλέγκας, Γενηδουνιάς 2, Σκουμπάκης, Νικολαΐδης 1, Φουντούλης 1, Καπότσης, Δερβίσης, Αργυρόπουλος 1, Μουρίκης, Κολόμβος 1, Γούνας, Βλαχόπουλος, Ζερδεβάς

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ