Για το καλύτερο πλασάρισμα η Εθνική κόντρα στους Ρώσους

Για το καλύτερο πλασάρισμα η Εθνική κόντρα στους Ρώσους

Η ήττα από της Ισπανία πέταξε την Εθνική εκτός μεταλλίων και πλέον διεκδικεί την 5η θέση με αντίπαλο τη Ρωσία, στο Ευρωπαϊκό της Βαρκελώνης.

Με τους αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 5-8 θα ολοκληρώσει η εθνική υδατοσφαίρισης των ανδρών τις υποχρεώσεις της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βαρκελόνης. Μετά την ήττα στο προχθεσινό  προημιτελικό με την Ισπανία, ο αντικειμενικός στόχος της ελληνικής ομάδας χάθηκε και απομένει πλέον μόνο το γόητρο ως κίνητρο για τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια. Ως πρώτο βήμα για την κατάληψη της πέμπτης θέσης, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αντιμετωπίζει σήμερα  (19:15) τη Ρωσία, με στόχο να επανέλθει στις νίκες, αλλά και στις καλές εμφανίσεις, αφού η εικόνα των διεθνών στο κρίσιμο ματς με τους Ιβηρες ήταν απογοητευτική.

Απόψε  θα γίνει γνωστό και το ζευγάρι του τελικού, που θα διεκδικήσει το Σάββατο (28/8) τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης. Κροατία και Σερβία συγκρούονται εκ νέου σε ημιτελικό, ένα χρόνο μετά τη νίκη των «χρβάτσκι» στο Παγκόσμιο της Βουδαπέστης, που σήμανε την αποκαθήλωση των «πλάβι» από την κορυφή μετά από τετραετή απόλυτη κυριαρχία. Στον άλλο ημιτελικό, η οικοδέσποινα Ισπανία αντιμετωπίζει την Ιταλία του Σάντρο Καμπάνια, την πιο σταθερή ομάδα του τουρνουά ως τώρα, η οποία σε τέσσερα παιχνίδια έχει δεχθεί μόλις δέκα γκολ.

ΘΕΣΕΙΣ 5-8
17:45 Ουγγαρία-Μαυροβούνιο
19:15 ΕΛΛΑΔΑ-Ρωσία

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ
21:30 Σερβία-Κροατία
23:00 Ισπανία-Ιταλία

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ