Βλάχος: «Δεν ήμασταν ο εαυτός μας στη Βαρκελώνη»

Βλάχος: «Δεν ήμασταν ο εαυτός μας στη Βαρκελώνη»

Ο Θοδωρής Βλάχος μίλησε για την πορεία της Εθνικής πόλο των Ανδρών στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βαρκελώνης τονίζοντας πως οι παίκτες του δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα.

Τον απολογισμό για την παρουσία της Εθνικής μας ομάδας πόλο των ανδρών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βαρκελώνης (5η θέση μετά από νίκη απέναντι στο Μαυροβούνιο), έκανε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Θοδωρής Βλάχος, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι οι Έλληνες διεθνείς δεν απέδωσαν όσο θα μπορούσαν. Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για την πορεία της Εθνικής, αλλά και για την πρόκριση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα μέσω της πέμπτης θέσης.

«Τελειώσαμε σήμερα τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βαρκελώνης επικρατώντας του Μαυροβουνίου και κατακτήσαμε την 5η θέση. Κερδίζοντας στο προηγούμενο παιχνίδι τους Ρώσους εξασφαλίσαμε την πρόκριση της ομάδας μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ν. Κορέας το 2019. Αυτός ήταν και ένας από τους πρωταρχικούς στοχους που είχαμε θέσει. Τον μεγάλο μας στόχο όμως δεν καταφέραμε να τον πετύχουμε. Να διεκδικήσουμε δηλαδή ένα μετάλλιο. Φεύγουμε από τη Βαρκελώνη με την καλύτερη δυνατή θέση που μπορούσαμε να έχουμε εκτός τετράδας, την 5η θέση, αλλά όχι ευχαριστημένοι.

Τα τελευταία χρόνια έχουμε από μόνοι μας βάλει ψηλά τον πήχη και θελουμε σε κάθε διοργάνωση να πρωταγωνιστούμε. Στη Βαρκελώνη όχι μόνο δεν υπερβάλαμε εαυτό ώστε να διακρίθουμε, αλλά δεν ήμασταν ούτε ο εαυτός μας. Απομένει να αναλύσουμε την παρουσία μας σε αυτό το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, να βρούμε τους λόγους που δεν πετύχαμε τον μεγάλο μας στόχο και βεβαίως να κοιτάξουμε το μέλλον, με καθαρό μυαλό και πιο πεινασμένοι», δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ