Βουλιαγμένη : «Τέλος από τον πάγκο ο Κοκκινάκης, ανακοίνωσε Μπούχα για την περιφέρεια»

Βουλιαγμένη : «Τέλος από τον πάγκο ο Κοκκινάκης, ανακοίνωσε Μπούχα για την περιφέρεια»

Ο Κώστας Κοκκινάκης αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της Βουλιαγμένης, η οποία απέκτησε τον διεθνή Κροάτη περιφερειακό Αντόνιο Μπούχα.

Μία απώλεια και μία προσθήκη για την ομάδα της Βουλιαγμένης. Συγκεκριμένα παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας πόλο του Ναυτικού Ομίλου αποτελεί ο Κώστας Κοκκινάκης.

«Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή υδατοσφαίρισης Κώστα Κοκκινάκη. Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην επαγγελματική και προσωπική του ζωή», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας, ενώ παρακάτω μπορείτε να δείτε την ανάρτησή του ίδιου του 43χρονου προπονητή.

Οσον αφορά την προσθήκη, αυτή αφορά τον Κροάτη διεθνήΑντόνιο Μπούχα ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του περιφερειακού. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Κροάτη διεθνή Antonio Buha. Ο 23χρονος περιεφεριακός είναι διεθνής με όλες τις μικρές ηλικιακά Εθνικές ομάδες της χώρας του έχοντας κατακτήσει μετάλλια σε Παγκόσμια αλλά και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ενώ έχει συμμετοχές και με την Εθνική ομάδα των ανδρών.

Στο παρελθόν έχει φορέσει το σκουφάκι της Mladost ενώ μέχρι πέρσι αγωνιζόταν στην Mornar split».

Ο ίδιος δήλωσε μετά την υπογραφή του συμβολαίου του : «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με αυτή την εξέλιξη στην καριέρα μου. Γνωρίζω πολύ καλά ότι έρχομαι σε μια μεγάλη και ιστορική ομάδα με τεράστια παράδοση στον χώρο της υδατοσφαίρισης. Υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να πετύχουμε τους στόχους μας»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ