Στους ημιτελικούς του Παγκοσμίου η εθνική εφήβων

Στους ημιτελικούς του Παγκοσμίου η εθνική εφήβων

Η Εθνική Εφήβων με τη νίκη της με 11-8 επί της Αυστραλίας πήρε την πρόκριση για τις 4 καλύτερες ομάδες του κόσμου

Στους «4» του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Σομπατέλι της Ουγγαρίας προκρίθηκε η εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των εφήβων. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα νίκησε 11-8 την Αυστραλία στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης και πήρε το «εισιτήριο» για τους ημιτελικούς. Εκεί η εθνική θα αντιμετωπίσει αύριο (18/8) τη Σερβία, η οποία νίκησε 9-6 την Ιταλία στον προημιτελικό.

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 4-3, 1-1, 3-1.

Μετά την ισορροπημένη πρώτη περίοδο (3-3), οι παίκτες του Δημήτρη Κραβαρίτη πέτυχαν τρία «αναπάντητα» γκολ και προηγήθηκαν 6-3, ωστόσο η Αυστραλία μείωσε σε 6-5. Στη συνέχεια η εθνική ανέβαζε το προβάδισμά της στα δύο γκολ και τα «καγκουρό» πλησίαζαν στο γκολ μέχρι το 9-8. Τότε ο Παπανικολάου «έγραψε» το 10-8, περίπου 4,5 λεπτά πριν από το τέλος, ενώ ο Γραμματικός διαμόρφωσε το τελικό 11-8 στα 4 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του αγώνα, βάζοντας το… κερασάκι στην τούρτα της πρόκρισης στους ημιτελικούς.

ΕΛΛΑΔΑ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Πιοβάν, Αλαμάνος, Αρ. Χαλυβόπουλος, Καλογερόπουλος 1, Κουρούβανης Ν., Κεχαλάρης, Μπραΐμης, Γραμματικός 1, Ι. Χαλυβόπουλος 2, Πάτερος 2, Παπανικολάου 2, Δήμου 3, Μανθογιάννης

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Ζιρθ, Κόλινς 1, Όμπερμαν, Ντάισον 1, Χάμπι, Γκιλφέδερ 1, Μόλναρ, Τέιλορ 1, Κυριακου 3, Ρόμπινσον, Γκλάνζνιγκ, Τάουνσεντ 1, Φόντορ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ