ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Συγχαρητήρια στην εθνική Ελλάδας για το χάλκινο μετάλλιο»

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Συγχαρητήρια στην εθνική Ελλάδας για το χάλκινο μετάλλιο»

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός συνεχάρη την Εθνική ομάδα Πόλο Ανδρών για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου στη Σιγκαπούρη.

Η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου της Σιγκαπούρης, με την ΠΑΕ Ολυμπιακός να συγχαίρει την ομάδα του Θοδωρή Βλάχου, για το κατόρθωμά της.

Διαβάστε επίσης: Δεν «παίζει» μόνος του ο Ολυμπιακός για Χέις: «Δύο ομάδες τον κάλεσαν, η μία από την πατρίδα του»

Τα συγχαρητήρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός συγχαίρει την Εθνική ομάδα Πόλο Ανδρών για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου στη Σιγκαπούρη.

Η βάση της Εθνικής ομάδας αποτελείται από τον πολυνίκη του αθλήματος, Ολυμπιακό, καθώς επτά αθλητές του Συλλόγου και συγκεκριμένα οι Παναγιώτης Τζωρτζάτος, Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, Νίκος Γκίλλας, Ζαννής Αλαφραγκής, Κώστας Κάκαρης, Δημήτρης Νικολαΐδης, Βαγγέλης Πούρος ανέβηκαν στο βάθρο του Παγκοσμίου πρωταθλήματος υγρού στίβου.

Συγχαρητήρια Ελλάδα, μας έκανες περήφανους!»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ