Στις 19 Σεπτεμβρίου οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων πόλο

Στις 19 Σεπτεμβρίου οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων πόλο

Στις 19 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών και Γυναικών για τη νέα σεζόν.

Στις 19 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών και Γυναικών για τη νέα σεζόν, όπως γνωστοποιήθηκε από την ομοσπονδία κολύμβησης. Η έναρξη του πρωταθλήματος Ανδρών είναι προγραμματισμένη για τις 13 Οκτωβρίου, ενώ των Γυναικών για τις 3 Νοεμβρίου.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ομοσπονδίας:

«Την Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθούν οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών και Γυναικών, περιόδου 2018-19.

Το 33ο πρωτάθλημα Α1 Ανδρών, αρχίζει στις 13 Οκτωβρίου και το 21ο πρωτάθλημα Α1 Γυναικών στις 3 Νοεμβρίου.

Η εκδήλωση της Κλήρωσης των δύο πρωταθλημάτων θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο LONDON στη Γλυφάδα (Λεωφόρος Ποσειδώνο), με ώρα έναρξης 12.00.

Πριν την διαδικασία της κλήρωσης θα τιμηθούν οι κορυφαίοι της προηγούμενης περιόδου (Πολυτιμότερος / η, Καλύτερος / η Τερματοφύλακας, Καλύτερος Προπονητής / τρια), όπως προέκυψαν μετά από σχετική ψηφοφορία των αθλητικών συντακτών που είναι διαπιστευμένοι στην ΚΟΕ, μαζί με τον πρώτο / η Σκόρερ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ