Πρώτη ευρωπαϊκή νίκη ο Υδραϊκός

Πρώτη ευρωπαϊκή νίκη ο Υδραϊκός

Ο Υδραϊκός επικράτησε της Σερβικής Νάις κάνοντας έτσι την πρώτη του νίκη σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση και πλέον έχει ελπίδες πρόκρισης από τον Δ' όμιλο των προκριματικών του Euro Cup

Την «παρθενική» νίκη της ιστορίας του σε ευρωπαϊκή διοργάνωση υδατοσφαίρισης πέτυχε ο Υδραϊκός, καθώς επικράτησε 8-4 της σερβικής Ναϊς, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής για τον Δ΄ όμιλο της α΄ προκριματικής φάσης του Euro Cup, οι αναμετρήσεις του οποίου διεξάγονται στο κολυμβητήριο του Αλίμου. Πλέον, η ελληνική ομάδα χρειάζεται τη νίκη στο αυριανό παιχνίδι με την Ορτίτζια για να προκριθεί στην επόμενη φάση.

Τα οκτάλεπτα: 0-2, 1-0, 4-0, 3-2.

Η ελληνική ομάδα βρέθηκε στο ξεκίνημα του αγώνα να χάνει 2-0, ωστόσο οι παίκτες του Δημήτρη Κραβαρίτη αντέδρασαν και με έξι «αναπάντητα» γκολ προηγήθηκαν 6-2, δύο λεπτά πριν από το τέλος της αναμέτρησης, εξέλιξη που έγειρε την πλάστιγγα υπέρ του Υδραϊκού. Στο υπόλοιπο της αναμέτρησης η ελληνική ομάδα διατήρησε το υπέρ της προβάδισμα και πανηγύρισε μια σημαντική νίκη.

Στον άλλο αγώνα του ομίλου η Πρίμορατς Κότορ από το Μαυροβούνιο νίκησε 9-5 την ιταλική Ορτίτζια. Ο Υδραϊκός ολοκληρώνει αύριο (30/9, 11:30) τις υποχρεώσεις του στον Δ΄ όμιλο αντιμετωπίζοντας την Ορτίτζια και χρειάζεται τη νίκη για να καταλάβει μια από τις πρώτες δύο θέσεις του γκρουπ, οι οποίες χαρίζουν την πρόκριση στην επόμενη φάση. Στις 10:00 η Πρίμορατς Κότορ θα αναμετρηθεί με τη Ναϊς.

Τα γκολ του Υδραϊκού σημείωσαν οι Χονδροκούκης (2), Καζάζης, Πρέκας, Μπλάνης, Αργυρόπουλος, Τσαχιλίδης και Ίρβινγκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ