Ανακοίνωσε Παπαδομανωλάκη και Μανθογιάννη ο ΠΑΟΚ

Ανακοίνωσε Παπαδομανωλάκη και Μανθογιάννη ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τη συμφωνία για τη νέα σεζόν με τους δύο νεαρούς πολίστες

Τη συνεργασία του με δύο νεαρούς πολίστες ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ. Πρόκειται για τον Δημήτρη Παπαδομανωλάκη και τον Στάυρο Μανθογιάννη οι οποίοι θα βοηθήσουν τον Δικέφαλο να πετύχει τους στόχους του τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις συνεργασίας των «ασπρόμαυρων» με τους δύο αθλητές:

«Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το τμήμα Πόλο Ανδρών ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Δημήτρη Παπαδομανωλάκη για την αγωνιστική σεζόν 2018-2019.

Ο 17χρονος αθλητής, γενν. 2001, ο οποίος την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν με τον Εθνικό Πειραιώς, θα ενισχύσει την ομάδα, αγωνιζόμενος στη θέση του αμυντικού φουνταριστού.

Ο νεαρός αθλητής δήλωσε αποκλειστικά στο acpaok.gr:

«Είναι μεγάλη μου τιμή που θα αγωνιστώ με τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας. Εγώ, από την πλευρά μου, θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της… Καλή αγωνιστική σεζόν να έχουμε…».

Ομοίως και για τον 18χρονο Μανθογιάννη, που επέστρεψε στην ομάδα που ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα:

«Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το τμήμα Πόλο Ανδρών ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Σταύρο Μανθογιάννη, ο οποίος θα αγωνιστεί με τα ασπρόμαυρα την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Ο 18χρονος τερματοφύλακας, γενν. 19/06/2000, προέρχεται από τις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ, την περασμένη αγωνιστική σεζόν αγωνίστηκε με τον Εθνικό Πειραιώς, ενώ το καλοκαίρι αποτέλεσε μέλος της Εθνικής Ομάδας Εφήβων που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Ο αθλητής δήλωσε αποκλειστικά στο acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον ΠΑΟΚ. Η ομάδα, φέτος, είναι σημαντικά ενισχυμένη, δουλεύουμε σκληρά και στόχος μας είναι αρχικά τα play-offs και στη συνέχεια να εξασφαλίσουμε μία θέση στην τετράδα… Εύχομαι μία καλή αγωνιστική σεζόν, με υγεία, μακριά από τραυματισμούς…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ