Ολυμπιακός: Με όλα του τα όπλα απέναντι στη Βερόνα

Ολυμπιακός: Με όλα του τα όπλα απέναντι στη Βερόνα

Οι πρωταθλητές Ευρώπης ταξιδεύουν στη γειτονική Ιταλία για το παιχνίδι με τη Βερόνα για την πρώτη αγωνιστική του Len Champions League - Απαντες στη διάθεση του Βλάχου για την πρεμιέρα της διοργάνωσης.

Στη μάχη του Len Champions League ρίχνεται η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, με τους πρωταθλητές Ευρώπης το βράδυ της Τετάρτης (17/10, 21:30) να αγωνίζονται στην Ιταλία απέναντι στη Βερόνα, για την πρώτη αγωνιστική της φετινής διοργάνωσης.

Οι Ερυθρόλευκοι ξεκινούν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι, με στόχο να υπερασπιστούν το στέμμα τους. Πρώτος αντίπαλος για την ομάδα του Θοδωρή Βλάχου θα είναι η Βερόνα, με τους νταμπλούχους Ελλάδας να ταξιδεύουν στη γειτονική χώρα χωρίς προβλήματα, καθώς άπαντες βρίσκονται διάθεση του Ελληνα τεχνικού για τη μεγάλη αναμέτρηση με τους Ιταλούς.

Στην αποστολή μάλιστα συμπεριλήφθηκε και ο Κωνσταντίνος Μουρίκης, ο οποίος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε και θα δώσει κανονικά το «παρών» στον αυριανό αγώνα. Συγκεκριμένα, την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Πάβιτς, Μυλωνάκης, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς, Φουντούλης, Νικολαϊδης, Δερβίσης, Κάκαρης, Γούνας, Αργυρόπουλος, Μουρίκης, Ομπράντοβιτς, Μπούσλιε, Γαλανόπουλος.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, μιλώντας για την αυριανή μάχη, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου και τόνισε ότι οι πολίστες του θα πρέπει να παρουσιαστούν προσγειωμένοι και αποτελεσματικοί: «Νέα σεζόν, νέα πρόκληση για τους παίκτες μου. Η προσπάθεια για την κορυφή της Ευρώπης θα ξεκινήσει από την Ιταλία απέναντι σε μια ομάδα που ήρθε από τα προκριματικά με δυο μεγάλες νίκες. Στην πρεμιέρα αγωνιζόμαστε στην Ιταλία και πρέπει να παρουσιαστούμε προσγειωμένοι και αποτελεσματικοί. Πάντα το πρώτο παιχνίδι κρύβει πολλές δυσκολίες και ιδιαίτερα όταν είναι μακριά από το σπίτι μας».

Από την πλευρά του ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Γιόζιπ Πάβιτς δήλωσε: «Είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα του Champions League. H αποστολή μας για να υπερασπιστούμε τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης ξεκινάει από την έδρα της Βερόνα, από την οποία θέλουμε να φύγουμε με τη νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ