Για το 3/3 κόντρα στον ΑΝΟΓ ο Ολυμπιακός

Για το 3/3 κόντρα στον ΑΝΟΓ ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΑΝΟ Γλυφάδας αύριο Σάββατο για την 3η αγωνιστική της Α1 Ανδρών στο πόλο, λίγες μόλις μέρες πριν την αναμέτρηση με το Ανόβερο για το Champions League.

Τον ΑΝΟ Γλυφάδας υποδέχεται ο Ολυμπιακός στο κολυμβητήριο «Αντ. Δημητρόπουλος». Η αναμέτρηση αυτή θα διεξαχθεί στις 16:30 για την 3η αγωνιστική της Α1 Ανδρών στο πόλο και οι ερυθρόλευκοι θα αγωνιστούν για δεύτερη φορά ως γηπεδούχοι στο εν λόγω κολυμβητήριο.

Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου, έχουν σκοπό να κάνουν το 3/3 στο εγχώριο πρωτάθλημα, μια εβδομάδα πριν την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής του Champions League με αντίπαλο το Ανόβερο, στη Γερμανία. Το ευχάριστο για τον Έλληνα τεχνικό είναι πως το ιατρικό δελτίο είναι «λευκό» και θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Αναλυτικά η αποστολή των ερυθρόλευκων: Πάβιτς, Μυλωνάκης, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς, Φουντούλης, Νικολαϊδης, Δερβίσης, Κάκαρης, Γούνας, Αργυρόπουλος, Μουρίκης, Ομπράντοβιτς, Μπούσλιε, Γαλανόπουλος, Χαλυβόπουλος.

Ο Μανώλης Μυλωνάκης δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Προερχόμαστε από τη νίκη κόντρα στη Βουλιαγμένη και θέλουμε να αγωνιστούμε με σοβαρότητα κόντρα στην ομάδα της Γλυφάδας. Στο παιχνίδι αυτό θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε ορισμένα πράγματα ενόψει του ευρωπαϊκού αγώνα που ακολουθεί με το Αννόβερο για το Champions League».

*Στην αναμέτρηση με τον ΑΝΟ Γλυφάδας, ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους και Κάρτας Junior.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ