Δερβίσης: «Να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών και να πάρουμε την εκτός έδρας νίκη»

Δερβίσης: «Να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών και να πάρουμε την εκτός έδρας νίκη»

Ο πολίστας του Ολυμπιακού μίλησε για την αναμέτρηση των «ερυθρόλευκων» στο Ανόβερο για την 2η αγωνιστική του Champions League.

Με φόντο την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής του Champions League, με αντίπαλο το Αννόβερο διεξάγεται η προετοιμασία της ομάδας πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού. Οι Πρωταθλητές Ευρώπης αναχωρούν την Παρασκευή (2/11) για τη Γερμανία, όπου το Σάββατο (3/11) στις 19:30 θα δώσουν το δεύτερο διαδοχικό εκτός έδρας παιχνίδι στη διοργάνωση.

Για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση μίλησε στο olympiacossfp.gr ο Γιώργος Δερβίσης ο οποίος ανέφερε τα εξής: «Το Σάββατο δίνουμε το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό γιατί χρειαζόμαστε τους τρεις πρώτους βαθμούς στο Αννόβερο το οποίο διοργανώνει φέτος το Final 8 του Champions League και θέλει μπει στο κόλπο της διεκδίκησής του. Πρέπει να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών και να πάρουμε τη νίκη εκτός έδρας. Παράλληλα όσο εξελίσσεται η χρονιά που βρίσκεται στο ξεκίνημά της το ζητούμενο είναι να δείχνουμε βελτίωση και να φτάσουμε στο υψηλό επίπεδο απόδοσης που έχουμε συνηθίσει ως ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ