Ομπράντοβιτς: «Με ενέργεια, συγκέντρωση και ένταση απέναντι στο Αννόβερο»

Ομπράντοβιτς: «Με ενέργεια, συγκέντρωση και ένταση απέναντι στο Αννόβερο»

Ο Κροάτης πολίστας του Ολυμπιακού έδωσε το σύνθημα της νίκης ενόψει του παιχνιδιού με το Αννόβερο, για τη 2η αγωνιστική του Len Champions League.

Την πρώτη της νίκη στο φετινό Len Champions League θα ψάξει το Σάββατο η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού. Οι πρωταθλητές Ευρώπης αύριο (1/11) το πρωί θα ταξιδέψουν στη Γερμανία για το παιχνίδι με το Αννόβερο, με τον Πάουλο Ομπράντοβιτς να δίνει το σύνθημα της νίκης ενόψει της αναμέτρησης για τη 2η αγωνιστική της διοργάνωσης. Ο Κροάτης πολίστας τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι γνωρίζουν τι πήγε στραβά στην πρεμιέρα με τη Βερόνα και είναι αποφασισμένοι να δείξουν καλύτερο πρόσωπο στο ματς με το Αννόβερο. Όπως μάλιστα ανέφερε χαρακτηριστικά, οι Πειραιώτες απέναντι στη γερμανική ομάδα θα πρέπει να αγωνιστούν με μεγάλη ενέργεια, συγκέντρωση και ένταση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς για να πάρουμε τους πρώτους βαθμούς στο Champions League. Στο πρώτο παιχνίδι είδαμε τι πήγε στραβά και  ότι πρέπει να παίξουμε καλύτερα  και να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί ο αντίπαλός μας αγωνίζεται χωρίς πίεση και εμείς χρειαζόμαστε τη νίκη όχι μόνο για βαθμολογικούς λόγους αλλά και για την αυτοπεποίθησή μας.  Περιμένουμε ένα δύσκολο ματς αφού το Αννόβερο είναι ένας καλός αντίπαλος και πρέπει να αγωνιστούμε με μεγάλη ενέργεια, συγκέντρωση και ένταση».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ