Πρεμιέρα για την Εθνική γυναικών κόντρα στο Ισραήλ

Πρεμιέρα για την Εθνική γυναικών κόντρα στο Ισραήλ

Κόντρα στο Ισραήλ ξεκινά τις φετινές υποχρεώσεις της η εθνική υδατοσφαίρισης γυναικών, απόψε (20:00) στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης.

Η αναμέτρηση εντάσσεται στο πλαίσιο των προκριματικών του World League, που είναι ταυτόχρονα και προκριματικά του Europa Cup, διοργάνωση στην οποία η ελληνική ομάδα είναι η κάτοχος του τίτλου.

Ο Γιώργος Μορφέσης δεν έχει βεβαίως χρόνο προετοιμασίας για το παιχνίδι με την ομάδα, στην οποία προπονητής είναι ο Δημήτρης Μαυρωτάς, καθώς μόλις εχθές (31/10) διεξήχθη η πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1. Παραταύτα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός κάλεσε 20 πολίστριες για προπόνηση, χθες στη Νέα Σμύρνη, συμπεριλαμβάνοντας στις κλήσεις του και κάποιες νεαρές παίκτριες. Αναλυτικά: Χρυσή Διαμαντοπούλου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Άλκηστη Αβραμίδου, Ελευθερία Πλευρίτου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ιωάννα Σταματοπούλου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Χριστίνα Τσουκαλά (Ολυμπιακός), Βασιλική Διαμαντοπούλου, Ελένη Ξενάκη, Ιωάννα Χυδηριώτη, Ειρήνη Νίνου, Ελένη Ελληνιάδη, Μαρία Πάτρα, Μαρίνα Κοτσιώνη (Βουλιαγμένη), Αναστασία Λούδη (Εθνικός), Άννα Μαμόγλου, Άννα-Μαρία Κοντονή (Γλυφάδα), Βασιλική Δούλη (Νηρέας Χαλανδρίου).

Διαιτητές της αναμέτρησης έχουν οριστεί ο Ολλανδός Γκρανσεγιάν και ο Ούγγρος Κόβατς. Ο αγώνας είναι στο πλαίσιο του Α΄ ομίλου, στον οποίο μετέχουν επίσης Ισπανία και Ρωσία, ενώ αποσύρθηκε (αν και αρχικά είχε δηλώσει συμμετοχή) η Ρουμανία. Οι τρεις πρώτοι του ομίλου θα περάσουν στην τελική φάση (final-6) του Europa Cup και από κει, οι τρεις πρώτες ομάδες θα προκριθούν στα τελικά του World League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ