Μπόβο : «Ολυμπιακός ίσον Εθνική Ελλάδος»

Μπόβο : «Ολυμπιακός ίσον Εθνική Ελλάδος»

Ο προπονητής της ιταλικής Μπρέσια παρομοίασε τον Ολυμπιακό με την Εθνική Ελλάδος ενόψει της αναμέτρησης της ομάδας του με τους Πειραιώτες για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Μπρέσια υποδέχεται, την Τετάρτη 29/11 (21:30), τον Ολυμπιακό για την 3η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο προπονητής της ιταλικής ομάδας, Αλεσάντρο Μπόβο, τόνισε πως -επί της ουσίας- ο αγώνας κόντρα στους «ερυθρόλευκους» είναι αγώνας κόντρα στην Εθνική Ελλάδος.

Ο κ. Μπόβο δήλωσε: «Αντιμετωπίζουμε σε εισαγωγικά την Εθνική ομάδα της Ελλάδος. Ο Ολυμπιακός έχει μικρό ανταγωνισμό στο εγχώριο πρωτάθλημα του και είναι φτιαγμένος για να αντιμετωπίζει τις κορυφαίες ομάδες. Είδα τα τελευταία τους παιχνίδια και βρήκα τον Ομπράντοβιτς σε εξαιρετική κατάσταση και μαζί με τον Μπούσλιε κάνουν ένα δυνατό αμυντικό δίδυμο. Μετά υπάρχει ο Πάβιτς που για εμένα είναι από τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο παρότι δεν παίζει πια στην Ελλάδα.

Ο Ολυμπιακός έχασε τον Κολόμβο, όμως τον αντικατέστησε με έναν νεαρό φουνταριστό που ακόμη δεν έχει αποκτήσει αυτοπεποίθηση, αλλά και τον Ομπράντοβιτς που χρησιμοποιείται στα 2 μ..

Αυτό έρχεται να προστεθεί στην εξαιρετική ποιότητα που έχουν στην περιφέρεια, τόσο στα ίσα, όσο και στον παραπάνω. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά δεν θα είναι έκπληξη να νικήσουμε και θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Σε έναν τόσο ισορροπημένο όμιλο είναι κρίσιμο για εμάς να πάρουμε όσους περισσότερους πόντους μπορούμε στην έδρα μας. Ελπίζουμε ο Μούσλιμ να είναι διαθέσιμος, καθώς η παρουσία του είναι σημαντική για εμάς, όχι μόνο επιθετικά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ