Ολυμπιακός: Πάνοπλος στη Χίο για το «7 στα 7»

Ολυμπιακός: Πάνοπλος στη Χίο για το «7 στα 7»

Οι Ερυθρόλευκοι το απόγευμα του Σαββάτου θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας την Χίο για το πρωτάθλημα.

Στο αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με την Χίο (24/11, 18:00) για το πρωτάθλημα έχει επικεντρωθεί η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού. Οι Ερυθρόλευκοι αντιμετωπίσουν τη νησιώτικη ομάδα στο Ιωνικό κολυμβητήριο, με στόχο να διευρύνουν το αήττητο σερί τους και να πετύχουν την 7η νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια στη φετινή Α1. Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους αθλητές του, καθώς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών.

Συγκεκριμένα, την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλης Μυλωνάκης, Δημήτρης Σκουμπάκης, Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, Γιάννης Φουντούλης, Δημήτρης Νικολαϊδης, Γιώργος Δερβίσης, Κώστας Κάκαρης, Αλέξανδρος Γούνας, Στέλιος Αργυρόπουλος, Κώστας Μουρίκης, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Άντρο Μπούσλιε, Στέφανος Γαλανόπουλος.

Ο Κωνσταντίνος Μουρίκης μιλώντας για την αναμέτρηση με την Χίο, ανέφερε: «Είναι ένα παιχνίδι πρωταθλήματος. Ερχόμαστε από μια αρκετά καλή εμφάνιση στον αγώνα με τη Σπαντάου. Θέλουμε να είμαστε συνέχεια σταθεροί στο πρωτάθλημα. Είναι ένας αγώνας σημαντικός για εμάς γιατί ακολουθεί και το παιχνίδι για το Σούπερ Καπ Ευρώπης την ερχόμενη βδομάδα. Απο κει και πέρα με τη Χίο οι στόχοι μας είναι διαφορετικοί. Εμείς, μέσα στο νερό, θέλουμε να βγάλουμε τα στοιχεία που δουλεύουμε στις προπονήσεις έτσι ώστε να εμφανιστούμε πανέτοιμοι την Παρασκευή στη Βουδαπέστη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ