Ξέχασε τα δελτία το Περιστέρι, νίκη στα χαρτιά για τα Χανιά

Ξέχασε τα δελτία το Περιστέρι, νίκη στα χαρτιά για τα Χανιά

Σύμφωνα με τη Γενική Προκήρυξη αγώνων υδατοσφαίρισης, ο ΝΟ Χανίων κερδίζει το παιχνίδι με 5-0.

Τους βαθμούς της νίκης χωρίς αγώνα εξασφάλισε η ομάδα των Χανίων για την 6η αγωνιστική της Α1 πόλο Ανδρών. Κι αυτό γιατί οι άνθρωποι της ομάδας του Περιστερίου, ξέχασαν να προσκομίσουν τα δελτία των αθλητών της ομάδας!

Έτσι όπως προβλέπετε από την προκήρυξη του πρωταθλήματος, η  ομάδα των Χανίων κερδίζει το παιχνίδι με σκορ 5-0.

Η ιστοσελίδα της ΚΟΕ αναφέρει για το περιστατικό: «Οι Περιστεριώτες επιχείρησαν να πάρουν αντίτυπα των δελτίων με φαξ, αλλά αυτό είναι αντίθετο με τον κανονισμό. Το σχετικό άρθρο αναφέρει ότι χρειάζονται τουλάχιστον επτά ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ δελτία από κάθε ομάδα για να γίνει ο αγώνας. Επίσης, επειδή διαδίδονται διάφορα, η πλευρά της ΚΟΕ ξεκαθαρίζει ότι από τον ΓΣ Περιστερίου δεν έγινε καμία ένσταση».

Οσο έγραψαν στο φύλλο αγώνα, ο αλυτάρχης και οι δύο διαιτητές: «Λόγω μη προσκόμισης των δελτίων αθλητικής ιδιότητας από την ομάδα του ΓΣ Περιστερίου, σύμφωνα με την παράγραφο 1 του άρθρου 3 της Γενικής Προκήρυξης υδατοσφαίρισης, ο αγώνας δεν τελέστηκε και κατοχυρώνεται στον ΝΟ Χανίων μετά την παρέλευση 30 λεπτών. Ο αλυτάρχης Νίκος Βλαζάκης, οι διαιτητές Νίκος Μπουδραμής και Γιώργος Πολυχρονόπουλος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ