Μπρέσια – Ολυμπιακός 6-7

Μπρέσια – Ολυμπιακός 6-7

Με γκολ του Ομπράντοβιτς τρία δευτερόλεπτα πριν την λήξη του ματς ο Ολυμπιακός πέρασε με 7-6 από την έδρα της Μπρέσια και ανέβηκε στην κορυφή του ομίλου.

Μόνος στην κορυφή του πρώτου ομίλου του LEN Champions League έμεινε ο Ολυμπιακός. Οι Ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 7-6 της Μπρέσια στην Ιταλία, με γκολ του Πάουλο Ομπράντοβιτς τρία δευτερόλεπτα πριν τη λήξη.

Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου μπήκαν καλύτερα στον αγώνα και προηγήθηκαν 0-2, με δύο τέρματα του Φουντούλη. Παρόλα αυτά οι Ιταλοί αντέδρασαν και κατάφεραν να περάσουν μπροστά στο σκορ με 3-2, πέντε λεπτά πριν τη λήξη του δευτέρου οκταλέπτου. Το ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 3-3, χάρις σε γκολ του Μουρίκη.

Η Μπρέσια με την έναρξη του τρίτου οκταλέπτου προηγήθηκε με 4-3 με γκολ του Νόρα, για να ισοφαρίσουν οι Πειραιώτες με τον Ομπράντοβιτς. Πέντε δεύτερα πριν τη λήξη του οκταλέπτου ο Πρεσιούτι έδωσε ξανά προβάδισμα στους Ιταλούς με 5-4 στον παίκτη παραπάνω.

Πέντε λεπτά πριν τη λήξη ο Γενηδουνιάς ισοφάρισε σε 5-5 για τον Ολυμπιακό, με τον Ρίτσο να κάνει το 6-5 και να απομένουν τρία λεπτά. Τότε ο Ομπράντοβιτς πήρε την κατάσταση στα χέρια του. Αρχικά έκανε το 6-6 και τρία δευτερόλεπτα πριν το τέλος έδωσε την νίκη στον Ολυμπιακό με 6-7.

Ο επόμενος αγώνας του Ολυμπιακού στο LEN Champions League είναι απέναντι στην Παρτιζάν το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στις 17:30 στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο.

Οκτάλεπτα: 0-2, 3-1, 2-1, 1-3

Μπρέσια (Μπόβο): Ντελ Λούνγκο, Γκεράτο, Πρεσιούτι Κ., Μάντσι, Πάσκοβιτς 1, Ρίτσο 2, Μούσλι, Νόρα 1, Πρεσιούτι Ν.1, Μπερτόλι, Γιάνοβιτς 1, Βούκσεβιτς, Μορέτι

Ολυμπιακός (Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης, Δελακάς, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 2, Νικολαΐδης, Δερβίσης, Μπούσλιε, Μουρίκης 1, Γούνας, Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Ομπράντοβιτς 3, Γαλανόπουλος

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ