Βουλιαγμένη – Ορτίτζια 6-9

Βουλιαγμένη – Ορτίτζια 6-9

Η Βουλιαγμένη ηττήθηκε με 9-6 από την Ορτίτζια στον Λαιμό μην καταφέρνοντας να υπερασπιστεί το υπέρ της 8-7 από το πρώτο ματς και μοιραία έχασε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Eurocup.

Μοναδική ευκαιρία να περάσει στους «4» του Euro Cup υδατοσφαίρισης έχασε η Βουλιαγμένη, η οποία γνώρισε την ήττα με 9-6 από την Ορτίτζια στο Λαιμό, στον δεύτερο μεταξύ τους προημιτελικό, και δεν κατάφερε να υπερασπιστεί το υπέρ της 8-7 από το πρώτο ματς στην Ιταλία.

Ο ΝΟΒ «πλήρωσε» το τραγικό ποσοστό του στον παίκτη παραπάνω, καθώς με 3 γκολ σε 15 προσπάθειες δεν μπορεί κανείς να κερδίσει σημαντικό παιχνίδι. Αν και αμυντικά η ομάδα του Χρβόγε Κόλιανιν δεν ήταν κακή, οι Ιταλοί αξιοποίησαν τις αποβολές που κέρδισαν (8/12) και κατάφεραν από τη δεύτερη περίοδο και μετά να πάρουν προβάδισμα, φτάνοντας να προηγούνται 7-4 στις αρχές του τελευταίου οκταλέπτου.

Δύο γκολ του Δημήτρη Τίγκα, ένα στον παραπάνω κι ένα με πέναλτι, έφεραν τη διαφορά στο γκολ (7-6), όμως ο διεθνής φουνταριστός Στέφανο Ναπολιτάνο εκμεταλλεύθηκε την αποβολή του Καπετανάκη και σκόραρε από κοντά, για να «σφραγίσει» την πρόκριση της Ορτίτζια ο Σέρβος Μπόρις Βαπένσκι με το τρίτο του προσωπικό γκολ (πάλι στον παραπάνω), 1΄10΄΄ πριν τη λήξη.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 1-2, 1-2, 2-3

Οι συνθέσεις:

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Χρβόγε Κόλιανιν): Χρύσανθος, Μπάσιτς 1, Καλογερόπουλος, Γκιουβέτσης 2, Τσαταλιός, Γούβης, Αφρουδάκης, Μπούχα, Ποντικέας, Καπετανάκης, Τίγκας 3, Σολανάκης, Δ. Κουρούβανης

ΟΡΤΙΤΖΙΑ (Στέφανο Πικάρντο): Καρούζο, Κάσια, Αμπέλα, Γέλατσα 1, Ντι Λουτσιάνο, Φάρμερ 2, Τζιάκοπο, Εσπανιόλ 1, Ροτόντο 1, Βαπένσκι 3, Σούσακ, Ναπολιτάνο 1, Πελεγκρίνο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ