Ολυμπιακός: Στροφή στο πρωτάθλημα και τον ΝΟ Χανιών

Ολυμπιακός: Στροφή στο πρωτάθλημα και τον ΝΟ Χανιών

Οι Ερυθρόλευκοι το μεσημέρι του Σαββάτου (16:00) θα αντιμετωπίσουν τον ΝΟ Χανιών στην Κρήτη, με στόχο την 8η νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα.

Την περασμένη Τετάρτη η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού νίκησε με 13-8 την Μλάντοστ και πέτυχε τη δεύτερη νίκη της στο φετινό Len Champions League. Οι Ερυθρόλευκοι έκαναν το καθήκον τους και πλέον έχουν επικεντρωθεί στο αυριανό παιχνίδι με τον ΝΟ Χανιών στο Εθνικό Κολυμβητήριο Χανίων (16:00), για την 8η αγωνιστική της Α1.

Οι Πειραιώτες θα ταξιδέψουν αυθημερόν στην Κρήτη με στόχο να διευρύνουν την απόλυτα νικηφόρα πορεία τους στο φετινό πρωτάθλημα. Στην αποστολή που θα ταξιδέψει στην Κρήτη δεν θα βρίσκονται οι Γιόζιπ Πάβιτς, Άντρο Μπούσλιε, Κωνσταντίνος Μουρίκης.

Συγκεκριμένα, την «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελούν οι Μανώλης Μυλωνάκης, Δημήτρης Σκουμπάκης, Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, Γιάννης Φουντούλης, Δημήτρης Νικολαΐδης, Γιώργος Δερβίσης, Αλέξανδρος Γούνας, Στέλιος Αργυρόπουλος, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Στέφανος Γαλανόπουλος, Κώστας Κάκκαρης, Αριστείδης Χαλυβόπουλος.

Ο διεθνής αμυντικός του Ολυμπιακού, Δημήτρης Σκουμπάκης μιλώντας ενόψει της αυριανής αναμέτρησης ανέφερε: «Ερχόμαστε από μια πολύ καλή εμφάνιση με τη Μλάντοστ και δεν θέλουμε να επαναπαυθούμε. Τα Χανιά είναι μια δυνατή ομάδα με μια πολύ καλή έδρα και θέλει μεγάλη προσοχή όταν παίζεις σε αυτή. Εμείς θέλουμε να παρουσιάσουμε τον καλό μας εαυτό και να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ