Γούνας: «Να κλείσουμε τη χρονιά καλά απέναντι στον ΠΑΟΚ»

Γούνας: «Να κλείσουμε τη χρονιά καλά απέναντι στον ΠΑΟΚ»

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στο τελευταία παιχνίδι της χρονιάς και οι ερυθρόλευκοι θέλουν να τελειώσουν με νίκες τις υποχρεώσεις τους το 2018.

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, καθώς δυο μέρες μετά το ισόπαλο 9-9 κόντρα στη Ζόλνοκ για το Τσάμπιονς Λιγκ, οι «ερυθρόλευκοι» στρέφουν το ενδιαφέρον τους στις εγχώριες διοργανώσεις και το πρωτάθλημα. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας, αντιμετωπίζουν την Παρασκευή (21/12), στις 16:30, τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1, αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν ο: Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλης Μυλωνάκης, Δημήτρης Σκουμπάκης, Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, Γιάννης Φουντούλης, Δημήτρης Νικολαϊδης, Γιώργος Δερβίσης, Κώστας Κάκαρης, Αλέξανδρος Γούνας, Στέλιος Αργυρόπουλος, Κώστας Μουρίκης, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Άντρο Μπούσλιε, Στέφανος Γαλανόπουλος, Χαλυβόπουλος.

Ο Αλέξανδρος Γούνας, δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Είναι το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς. Θέλουμε να έχουμε ένα καλό πρόσωπο και για εμάς είναι σημαντικό να παίξουμε όπως ξέρουμε και να κλείσουμε τη χρονιά καλά. Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλους και ειδικότερα στο Θρύλο μας, με επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ