ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 5-16

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 5-16

Οι ερυθρόλευκοι πέρασαν σαν σίφουνας από την έδρα του ΠΑΟΚ επικρατώντας με 16-5 για την 10η αγωνιστική της Α1 Πόλο Ανδρών.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε τον Ολυμπιακό στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Α1 Πόλο ανδρών, με τους παίκτες του Θοδωρή Βλάχου να κάνουν επίδειξη δύναμης και να επικρατούς του Δικέφαλου του Βορρά με 16-5.

Οι ερυθρόλευκοι που μετρούν μόνο νίκες στη σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα, συνέχισαν στο… ίδιο φόντο και πέτυχαν το 10/10, στο τελευταίο ματς πριν από την υποχρεωτική διακοπή των Γιορτών.

Οι ερυθρόλευκοι δεν συνάντησαν ιδιαίτερα προβλήματα από τον 5ο στη βαθμολογία ΠΑΟΚ και στο πρώτο 8λεπτο το σκορ ήταν 3-0, ενώ στο ημίχρονο είχε φτάσει στο 8-1. Από εκεί και πέρα το δεύτερο μισό το αγώνα απέκτησε πλέον τυπικό χαρακτήρα και το τελικό 16-5, αποτυπώνει πλήρως την εικόνα της αναμέτρησης.

Τα οκτάλεπτα: 0-3, 1-5, 3-4,1-4

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Τζωρτζάτος, Σαρησάββας, Βοζίκης, Κόχειλας, Κουλούρης, Νάνος, Κεχαλάρης, Καρούντζος 1, Παυλίδης, Σολεϊμάνιπακ, Χαραλαμπόπουλος 3, Μουρατίδης 1, Μανθογιάννης, Τάτσης, Σγουρίδης

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Γαλανόπουλος, Μυλωνάκης 2, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς, 4, Φουντούλης 2, Νικολαΐδης 1, Δερβίσης, Κάκαρης, Μουρίκης, Γούνας 5, Αργυρόπουλος 1, Χαλυβόπουλος 1

Ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς δήλωσε στο olympiacossfp.gr, μετά το τέλος της αναμέτρησης τα εξής: «Το πιο σημαντικό από όλα είναι η νίκη, που ήρθε εύκολα και κλείσαμε νικηφόρα το 2018 πραγματοποιώντας μια ακόμα καλή εμφάνιση. Θα ξεκουραστούμε τις μέρες των γιορτών και θα επιστρέψουμε, να δουλέψουμε ακόμα πιο δυνατά, ώστε να εμφανιστούμε πιο έτοιμοι για τα κρίσιμα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ που έρχονται αμέσως μετά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ