Μορφέσης: «Εκπληκτική χρονιά το ’18, τεράστια η ευρωπαϊκή επιτυχία του Ολυμπιακού»

Μορφέσης: «Εκπληκτική χρονιά το ’18, τεράστια η ευρωπαϊκή επιτυχία του Ολυμπιακού»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιώργος Μορφέσης, σε μια αποτίμηση του 2018, στάθηκε στην παραγωγική χρονιά για τις Εθνικές ομάδες και στην επιτυχία της κατάκτησης του Τσάμπιονσ Λιγκ από τον Ολυμπιακό.

Το 2018 ήταν πολύ καλό για το ελληνικό πόλο μιας και κατακτήθηκαν 7 συνολικά μετάλλια από τα εθνικά αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα διαφόρων βαθμίδων και ηλικιών. Κερασάκι στην τούρτα από άποψη συλλογικών εμφανίσεων, ήταν η κατάκτηση του Τσάμπιονσ Λιγκ από την ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού κόντρα στην Προ Ρέκο, κάτι που επεσήμανε και ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιώργος Μορφέσης, επιχειρώντας έναν απολογισμό του 2018 που έφυγε:

«Το 2018 για την υδατοσφαίριση ήταν μια εκπληκτική χρονιά. Κατακτήσαμε 7 μετάλλια σε κορυφαίες διοργανώσεις με τις Εθνικές ομάδες Ανδρών, Γυναικών, Νέων Ανδρών, ΕΦήβων και Νεανίδων. Επίσης, τεράστια επιτυχία αποτελεί η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ από τον Ολυμπιακό. Εύχομαι για την καινούργια χρονιά, σε όλο τον φίλαθλο κόσμο, αλλά και σε όλους που συνέβαλαν για αυτές τις επιτυχίες, να έχουν υγεία πνευματική και σωματική, καθώς και να συνεχίσουν να προσπαθούν, με το ίδιο πάθος, ξεκινώντας από το μηδέν.

Εύχομαι να τιμήσουμε και το 2019 τη χώρα μας στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή υδατοσφαίριση. Επίσης, εύχομαι επιτέλους να υπάρξει βούληση από τους υπεύθυνους φορείς της αθλητικής και πολιτικής ηγεσίας, για να δοθεί μια λύση στο χρόνιο πρόβλημα της στέγασης των Εθνικών ομάδων υδατοσφαίρισης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ