Βουλιαγμένη – Περιστέρι 6-8

Βουλιαγμένη – Περιστέρι 6-8

Μεγάλη νίκη πήρε το Περιστέρι που επικράτησε με 8-6 της Βουλιαγμένης, στον Λαιμό για την 11η αγωνιστική της Α1 πόλο ανδρών.

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του για το νέο έτος ο ΑΝΟ Γλυφάδας, καθώς πήρε την πρώτη νίκη στον όμιλο της Β’ φάσης της Α1 γυναικών, με σκορ 14-9 επί του ΝΟ Ρεθύμνου, για την 2η αγωνιστική. Το σύνολο του Ορέστη Σαλάχα και της Τόνιας Μωραΐτη μπήκε, από την αρχή του αγώνα, δυνατά, παίρνοντας το προβάδισμα από το πρώτο οκτάλεπτο (6-3), ενώ στο ημίχρονο το σκορ ήταν 9-5. Το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε και στο δεύτερο μισό του αγώνα, με την γηπεδούχο ομάδα να φτάνει στην επικράτηση με 14-9 της Κρητικής ομάδας.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 6-8

Οκτάλεπτα: 1-2, 2-3, 3-0, 0-3.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Αρτίν Ελμισιάν): Κουρούβανης Δ., Μπάσιτς 1, Καλογερόπουλος, Γκιουβέτσης 1, Γούβης 1, Αφρουδάκης 1, Μπούχα, Ποντικέας, Καπετανάκης, Τίγκας 1, Σολανάκης 1, Χριστοφορίδης, Δήμου Π.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Δαλμάρας, Παπανικολάου 1, Γκαρντιγιάνς 2, Σπούνερ 1, Γερακούδης 2, Κουκουμάκης, Σκαρπέλης, Παζαϊτης, Αγκόρτσας, Κλήμος 1, Φωκάς 1, Τσαγκάρης, Καζάκος, Αμπατζής.

Τα αποτελέσματα:

Γλυφάδα-Ρέθυμνο 14-9

Εθνικός-Νηρέας Χαλανδρίου 13-5

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ