Βλάχος: «Θέλουμε τίτλους παντού, αλλά οφείλουμε να το δείξουμε στο νερό»

Βλάχος: «Θέλουμε τίτλους παντού, αλλά οφείλουμε να το δείξουμε στο νερό»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, δεν έκρυψε τη φιλοδοξία του Ολυμπιακού να κυριαρχήσει στις πισίνες εντός και εκτός των τειχών, σε δηλώσεις του στο περιθώριο της κλήρωσης για το final 4 του Κυπέλλου πόλο ανδρών.

Παρουσία εκπροσώπων των τεσσάρων σωματείων που θα μετάσχουν στο final-4 του Καρπενησίου (18-19 Ιανουαρίου), διενεργήθηκε το μεσημέρι στα γραφεία της ΚΟΕ η κλήρωση των ημιτελικών του κυπέλλου υδατοσφαίρισης ανδρών. Ο κάτοχος του τροπαίου Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Γλυφάδα, σε μία επανάληψη του περσινού τελικού, ενώ η Βουλιαγμένη θα παίξει με το πρωτοεμφανιζόμενο Περιστέρι.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, δήλωσε μετά την κλήρωση: «Αποδεχόμαστε το ρόλο του φαβορί που μας έχει δοθεί. Θέλουμε να κατακτήσουμε το κύπελλο, καθώς και τους τίτλους σε όλες τις διοργανώσεις, στις οποίες συμμετέχουμε. Ωστόσο, το εάν είμαστε ικανοί να το πράξουμε, οφείλουμε να το αποδείξουμε στο νερό».

Ο διευθυντής του ΑΝΟ Γλυφάδας, Τάσος Παπαναστασίου, επισήμανε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Final-4 του κυπέλλου και είναι τιμή να είμαστε στο «πάρτι» της ελληνικής υδατοσφαίρισης. Πέρσι αποφύγαμε τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό και αγωνιστήκαμε στο τελικό μαζί του, όμως φέτος θα τον αντιμετωπίσουμε στον ημιτελικό. Για εμάς αυτό που μετράει είναι η δεύτερη συνεχόμενη συμμετοχή στο Final-4».

Ο τεχνικός διευθυντής της Βουλιαγμένης, Αρτίν Ελμισιάν, ανέφερε: «Το κύπελλο είναι ένας θεσμός, όπου γίνονται πολλές εκπλήξεις. Το αδιαφιλονίκητο φαβορί είναι, φυσικά, ο Ολυμπιακός, ενώ θεωρώ ότι οι υπόλοιπες τρεις ομάδες πρέπει να εξαντλήσουμε όσες πιθανότητες έχουμε. Το παιχνίδι του ημιτελικού με τον ΓΣ Περιστερίου είναι πολύ πιθανό να είναι ένα ωραίο ντέρμπι, εάν κρίνουμε από το αποτέλεσμα των δύο ομάδων στον πρόσφατο αγώνα πρωταθλήματος (σ.σ. το Περιστέρι επικράτησε μέσα στο Λαιμό με 8-6)».

Ο Γιώργος Παπασταμόπουλος, εκπροσωπώντας τον ΓΣ Περιστερίου, είπε από την πλευρά του: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που θα λάβουμε μέρος σε ένα Final-4. Η μοίρα μας έφερε αντιμέτωπους με τον ΝΟ Βουλιαγμένης, τον οποίο καταφέραμε πριν λίγες ημέρες να νικήσουμε, για το πρωτάθλημα. Η νίκη αυτή μας δίνει φτερά, ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να γίνει ντέρμπι ο αγώνας».

Ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Δημήτρης Διαθεσόπουλος, τόνισε: «Είναι η τρίτη φορά που θα πάμε στο Καρπενήσι για ένα Final-4. Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και ο Δήμος Καρπενησίου βρίσκονται διαρκώς δίπλα στην Ομοσπονδία και μας βοηθούν να υλοποιήσουμε τους στόχους μας, δίνοντας απλόχερη στήριξη και για αυτό το λόγο, επιλέγουμε την περιοχή. Άλλος ένας λόγος είναι η πάγια πολιτική της Ομοσπονδίας να διεξάγεται το Final-4 στην επαρχία, με εξαίρεση δύο χρονιές παλαιότερα, τη μία στη Νίκαια και την άλλη στο ΟΑΚΑ, με σκοπό να γνωρίσουν το άθλημα όλοι οι Έλληνες και όχι μόνο εκείνοι που ζουν στα μεγάλα αστικά κέντρα. Δίνουμε συγχαρητήρια και στις τέσσερις ομάδες και ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους, αρχής γενομένης από την «σταχτοπούτα», τον ΓΣ Περιστερίου, που βρίσκεται εδώ για πρώτη φορά».

Τέλος, ο αντιπρόεδρος της ΚΟΕ, Γιώργος Κατσαρός, δήλωσε: «Το Καρπενήσι, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και η τοπική κοινωνία παρέχουν όλα τα εγχέγγυα για μία πετυχημένη διοργάνωση. Ευχαριστούμε πολύ τον περιφερειάρχη, Κώστα Μπακογιάννη, τον αντιπεριφερειάρχη, Αριστείδη Τασιό, καθώς και όλους τους συνεργάτες τους. Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται μία εκδήλωση στο Καρπενήσι και δεν θα είναι η τελευταία. Το καλοκαίρι, θα ακολουθήσουν μεγάλες εκδηλώσεις σε υδατοσφαίριση και κολύμβηση και υπάρχει η πλήρης στήριξη από τον Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ